debat resolt

Katy Perry canvia la bandera d'Espanya per Gaudí

La cantant promociona el seu concert a Barcelona utilitzant la tècnica del trencadís de l'artista català després de la polèmica per haver usat anteriorment la bandera espanyola

undefined42411130 beverly hills  ca   march 04  katy perry performs during byr180307142623

undefined42411130 beverly hills ca march 04 katy perry performs during byr180307142623 / Jesse Grant

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant nord-americana Katy Perry va anunciar el 27 de febrer que actuaria a Barcelona, al Palau Sant Jordi, el 28 de juny.

El concert, que forma part de la seva gira Witness The Tour, és l'únic que l'artista fa a Espanya. Potser per aquest motiu, Perry va utilitzar els colors i l'escut d'Espanya per anunciar a les xarxes socials el seu concert.

La polèmica per l'anunci no es va fer esperar, i el cartell de l'artista va arribar a ser trending topic. Alguns dels tuiters van aprofitar l'ocasió per dir que la nord-americana es va mullar respecte al procés, mentre que altres la van criticar per l'ús de la bandera i l'escut per anunciar la seva visita a Barcelona.

Potser per tota la polèmica generada, la cantant, que ha tornat a publicitar el seu concert de Barcelona a les xarxes socials, ha decidit promocionar aquesta vegada l'actuació amb un símbol molt més català (i universal), com és Antoni Gaudí. La nord-americana ha utilitzat aquest símbol de la ciutat de Barcelona i ha penjat un vídeo en què la seva imatge es petrifica com si fos un mosaic del genial artista català, molt apreciat a l'estranger.

L'artista apareix en un primer pla amb un vestit de làtex de color rosa fúcsia i amb les lletres formant Barcelona en diferents colors al darrere. Però, després d'uns instants, tant la seva cara -que passa a un primer pla- com els objectes del darrere es converteixen en trossos que simulen el trencadís que va internacionalitzar Gaudí i que és la seva senya d'identitat.

               Segueix l'Extra a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades