DIA DELS ENAMORATS

Els mems més graciosos per prendre's amb humor el Dia de Sant Valentí

Els usuaris de les xarxes socials se'n riuen de la celebració del 14 de febrer

dwajohzx4aajhut

dwajohzx4aajhut

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Hi ha moltes persones que consideren el Dia de Sant Valentí un invent comercial. Però, tant si ho és com si no, el fet de celebrar el Dia dels Enamorats és un costum, cada vegada més estès, que no ha d'agradar necessàriament a tothom, un sentiment que s'ha plasmat en uns quants mems graciosos.

El Mundo Today, diari satíric al nostre país per excel·lència, explica que avui centenars de parelles platòniques es preparen per passar el dia de Sant Valentí mirant-se de lluny, pensant que són perfectes l'un per a l'altre i que són uns "covards de merda":

Un usuari de Twitter fa seva la frase de millor sol que mal acompanyat i, com Narcís, sopa davant del mirall amb el seu reflex.

Un altre tuiter es pregunta quin seria el pla de Harry Potter en un dia com avui. "Seré a la meva habitació, sol, sense fer soroll, com si no existís".

La parella del Dia dels Enamorats d'un altre usuari de Twitter és el videojoc Minecraft.

El pirata del Carib Jack Sparrow, per la seva banda, no en vol saber res de l'amor, i li demana que se'n vagi.

En ocasions, l'amor per la Champions és més fort que per la parella. Gol Garracol (@ElGolGarracol) ho mostra en un mem on es representa un home horroritzat quan veu un cartell del dia de Sant Valentí i profundament enamorat quan amb un de la Champions League.

Un dels tuits més polèmics per commemorar el dia és la imatge de Franco Rajoy besant-se apassionadament. L'amor no mor mai.

@TowandaRebels desmunta el Dia dels Enamorats amb ironia: "Sant Valentí el va inventar El Corte Inglés".

               Segueix l'Extra a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades