PELS SEUS 43 ANYS

El ball de Laura Escanes felicitant Risto Mejide que s'ha fet viral

La influencer li ha dedicat una coreografia al presentador al ritme de Becky G.

ristoescanes

ristoescanes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El dia 29 de novembre va ser el 43è aniversari del presentador Risto Mejide, i la seva dona, la youtubera i influencer Laura Escanes, li ha dedicat un ball que s'ha fet viral a Instagram. "Felicitats a l'home més meravellós del món. T'estimo #toelrrato", li ha dedicat a la xarxa de fotos al seu marit, juntament amb un vídeo que ja supera el milió de reproduccions.

En clau d'humor, el publicista, assegut i amb els braços plegats, suporta estoicament, amb un cucurutxo de cartró al cap i un espanta-sogres, com Escanes balla al ritme del tema Mayores, de Becky G., al voltant seu.

"Me gusta un caballero, que sea interesante, que sea un buen amigo, pero más un buen amante. ¿Qué importa unos años de más? A mí me gustan mayores, de esos que llaman 'señores', de los que te abren la puerta, y te mandan flores", diu la cançó. Tota una declaració d'intencions per als molts que han criticat els 22 anys de diferència d'edat del mediàtic matrimoni.

Notícies relacionades

La majoria dels usuaris han aplaudit l'humor de la parella.

El presentador de Chester i col·laborador d'aquest diari també ha volgut agrair als seus "pares, fill, esposa i amics", i fins i tot als seus "enemics", totes les felicitacions que ha rebut.