Internet

Whatsapp dona 7 minuts de temps per esborrar un missatge enviat

La funció només s'aplicarà si els dos interlocutors utilitzen l'última versió de l'aplicació

 

 

1
Es llegeix en minuts
ANA ALEGRE / BARCELONA

WhatsApp està activant de manera remota la possibilitat d'esborrar els missatges enviats. La famosa aplicació de missatgeria instantània inclou aquesta nova funció en la seva pàgina de suport. Aquesta funció està especialment pensada per esborrar missatges que hagin sigut enviats a un destinatari o grup equivocat, o també per eliminar aquells missatges que s'hagin escrit en un moment d'enuig. No obstant, l'interlocutor podrà llegir a la seva pantalla: “aquest missatge ha sigut esborrat”, cosa que pot generar controvèrsies i polèmiques entre parella i amics.

¿COM S'HA DE FER?

La tan desitjada funció ja és una realitat, perquè l'aplicació ha publicat unes instruccions de com funciona al seu propi blog. Per esborrar un missatge enviat des d'un dispositiu Android s'ha de mantenir pressionat el missatge en qüestió i després, sobre el botó Menú, escollir 'Recuperar'. Amb els missatges enviats des d'un iPhone el funcionament és semblant: s'ha de pressionar sostingudament el missatge i després 'Recuperar'.  

Notícies relacionades

Només s'han de tenir dos detalls en compte: no és possible eliminar un missatge que hagi sigut enviat en una llista de distribució i l'aplicació no confirma que el missatge ha sigut esborrat correctament. 

SET MINUTS PER RECUPERAR-LO

Perquè funcions, tant l'emissor del missatge com el receptor hauran d'utilitzar l'última versió de l''app'; si no és així, la recuperació del missatge no serà possible. A més, qui vulgui esborrar el missatge tindrà un màxim de set minuts per fer-ho. La funció estarà disponible tant per als grups com per als 'xatsindividuals, i també servirà per a les seves versions en Android, iOS i Windows Phone.