PETITES ACTRIUS

El tendre vídeo de dos nadons recreant la seva escena favorita de 'Frozen'

La imitació de les bessones ja ha aconseguit més de 50 milions de reproduccions a Facebook

fronzen-660

fronzen-660

1
Es llegeix en minuts

Has vist massa vegades una pel·lícula quan et saps de memòria fins i tot els diàlegs i els gestos dels personatges. Això mateix els passa a Maddie Scarlett, dues bebès que han enamorat els usuaris de les xarxes amb la seva tendra imitació d'Elsa i Anna, les protagonistes de la pel·lícula de Disney 'Frozen'.

El vídeo de les bessones recreant al saló de casa seva la seva escena favorita de la pel·lícula ha donat la volta al món i, en menys de 4 mesos, ha superat els 50 milions de visualitzacions a Facebook. Les germanes, que estan a punt de complir dos anys, encara porten bolquers i amb prou feines saben parlar, però això no els ha impedit posar-se en la pell de les princeses de l'oscaritzada pel·lícula 'Frozen' i portar a terme una entranyable actuació.

Des de dramàtiques postures estirades a terra fins a abraçades salts agafades de la mà. El repertori d'aquestes petites actrius és d'allò més variat. I és que han aconseguit memoritzar a la perfecció l'escena en què les protagonistes de 'Frozen' juguen a la neu i la reprodueixen amb una exactitud increïble.

Notícies relacionades

Va ser la mare de les criatures, Colleen Jordan, l'encarregada de prémer el botó vermell de gravarEn una entrevista al portal 'Independent.ie' publicada dos dies després de pujar el vídeo a la xarxa, va assegurar estar "en xoc" i "molt feliç de fer somriure la gent amb el vídeo". També va comentar que va significar molt per a ella rebre "comentaris tan agradables".

Ella i el seu marit, Chris Jordan, acompanyats de les seves dues filles, van tenir l'oportunitat d'anar al plató de Fox 29Fox 29, un canal de notícies de Filadèlfia (Estats Units), ciutat on viuen. Mentre les nenes s'entretenien recreant el vídeo viral, la seva mare va explicar que les germanes no canvien mai de paper en la seva actuació: una sempre interpreta Elsa, i l'altra, Anna. A més, va reconèixer que no és l'única pel·lícula que imiten, també els agrada ser Mickey Mouse.