SEXISME

Indignació per un article sobre posicions sexuals "quan ell vol i tu no"

L'actriu Leticia Dolera ha sigut una de les moltes internautes crítques amb la publicació

Carícies i afecte abans de l’acte.

Carícies i afecte abans de l’acte.

1
Es llegeix en minuts
ANA ALEGRE / BARCELONA

Que una dona no vulgui sexe amb la seva parella no sembla prou raó per no practicar-lo, segons es desprèn d'un article d'una web que ha encès la indignació de nombrosos internautes. El polèmic post 'Posicions sexuals per quan ell vol i tu no', publicat al lloc 'El diario de la nena', ha sigut criticat per promoure la violació, ja que tots els consells que aporta van encaminats a satisfer el desig sexual de l'home, sense tenir en compte la voluntat de la dona.

Segons aquesta publicació, quan l'home “arribi a casa amb ganes de” però la dona no vulgui, l'excusa d'"em fa mal el cap és una resposta que els homes odien". "Siguem pràctiques i resolguem-ho sense crear tempestes", aconsella la web, que remata: "Li donaràs gust i amb aquestes postures no hauràs de fer gaire esforç i dormiràs plàcidament”.

"QUE NO VEGI QUE ESTÀS CANSADA"

L'autora, a més de recomanar sis postures sexuals, dona consells sobre com actuar perquè l'home no vegi que la seva parella està cansada. Del ‘missioner’ diu que "és la primera" que s'ha d'intentar perquè ella no ha de "moure ni un sol múscul". I afegeix: "Si la teva parella nota que et quedes adormida, simplement fes un petit gemec i eleva una mica les cames arquejant el cos”.

Després de l'allau de crítiques per sexista i masclista, l'article ja ha sigut retirat de la web. Una de les internautes que ha denunciat el post és l'actriu Leticia Dolera, protagonista de la saga 'Rec3'.

Notícies relacionades

La famosa tuitera @Barbijaputa, que té gairebé 250.000 seguidors, també s'ha indignat a Twitter perquè "si la dona no vol es diu violació". El seu comentari ja té 1.000 retuits. 

L'escriptora alacantina i 'influencer' anomenada Sra. Bebi també ha fet menció en el seu compte d'aquesta xarxa social i no li han calgut ni paraules per il·lustrar el seu desacord i enuig.