Anar al contingut

VOL DE TÒQUIO A SYDNEY

Demana un esmorzar sense gluten i li porten un plàtan amb coberts

Indignació d'un passatger d'All Nippon Airways al rebre una única peça de fruita per a un vol de 9,5 hores

Demana un esmorzar sense gluten i li porten un plàtan amb coberts

Martin Pavelka va pagar 1.400 euros per volar, el 20 d'abril, de Tòquio a Sydney amb la companyia All Nippon Airways (ANA). El ciutadà Pavelka, natural de Londres, no esperava que per aquest preu, quan demanés un esmorzar lliure de gluten, ja que és celíac, li servissin un trist plàtan i una bosseta amb un ganivet i una forquilla de plàstic, un sobret de sal i un tovalló de paper. La resta del passatge, en canvi, van menjar ous i salsitxes.

La foto del seu menú sense gluten ha sigut difosa àmpliament per la premsa britànica, que es fa ressò d'un nou cas d'indignació a bord d'un avió (encara que aquesta vegada no hagi sigut per culpa de l''overbooking' o per baralles entre sobrecàrrecs i passatgers).

"A la resta de passatgers els van servir un àpat que consistia en salsitxes, ous, xampinyons, pa i iogurt", ha explicat a l'Evening Standard'. "Era un vol de nou hores i mitja. Encara que el plàtan era 'gluten free', no em va deixar satisfet durant gaire estona", ha dit.

NO ERA UN VOL BARAT

"Crec que pel preu que vaig pagar podia esperar alguna cosa més. Això no és Easyjet o Ryanair", s'ha queixat el client.

Pavelka, que ha posat una reclamació a l'aerolínia, ha observat que altres passatgers se'n van riure d'ell mentre es queixava del menú a una hostessa. "Crec que l'auxiliar de vol es va adonar que alguna cosa no anava bé", ha observat el client d'ANA. 

Per la seva part, l'aerolínia ha lamentat l'episodi i ja ha demanat disculpes pel que va passar: "All Nippon Airways s'enorgulleix d'oferir una bona experiència per a tots els passatgers -assegura en un comunicat-. Ens hem disculpat amb el passatger que no ha vist complertes les seves expectatives amb nosaltres. Com a resultat d'aquest cas estem revisant la nostra política sobre els menús sense gluten i com s'han de servir a bord".