nou cas d''overbooking'

Una família, expulsada d'un vol de Delta al negar-se a cedir el seient del seu fill

La companyia ha demanat disculpes després que el vídeo de l'incident s'expandís per les xarxes socials

coombo

coombo

1
Es llegeix en minuts

Una família de Califòrnia (EUA) va ser expulsada d'un vol de Delta Airlines en què hi havia 'overbooking'per negar-se a cedir el seient del seu fill. Aquest nou incident en una aerolínia nord-americana va tenir lloc la setmana passada durant un vol entre Hawaii i Los Angeles. L'enfrontament es pot veure en un vídeo gravat i publicat a Youtube pel pare, Brian Schear, i la seva dona. A les imatges es pot veure com un auxiliar de vol, acompanyat per un agent de policia, pregunta a la parella si pot cedir el seient ocupat pel seu fill de 2 anys. 

El pare s'hi nega, i diu que havien pagat pel seient. No obstant, acaba sent expulsat de l'avió amb la seva dona i els seus dos fills. Al vídeo es pot sentir com amenacen la família quan es nega a sortir de l'aparell. "És un delicte federal. Vostè i la seva dona aniran a la presó i els seus fills aniran a un internat", s'hi pot sentir. El vídeo ja ha sigut vist per més de 2,5 milions de persones.

DISCULPES DE DELTA AIRLINES

Notícies relacionades

La companyia Delta Airlines s'ha disculpat després que s'expandissin les polèmiques imatges. L'aerolínia ha dit en un comunicat que estaven "penedits per la desafortunada experiència". "La meta de Delta és treballar sempre amb els clients en un intent per trobar solucions als seus problemes de viatge. Això no va passar en aquest cas i ens disculpem", diu l'aerolínia. La companyia afirma que ha contactat amb la parella per reemborsar-los el viatge i compensar-los econòmicament. Els Schears es van quedar en un hotel abans de volar a casa l'endemà.

Els escàndols per 'overbooking' s'han succeït sovint últimament. Aquest incident va tenir lloc gairebé un mes després que la companyia United Airlines indignés mig món quan un passatger va ser expulsat per força d'un vol per 'overbooking'. La companyia aèria va arribar a un acord amb el passatger el mes passat. L'aerolínia Air Canada també ha quedat esquitxada últimament per un incident per l'excés de passatgers en un dels seus vols. La companyia va haver de demanar perdó per separar un nen de 10 anys dels seus pares.

Brutal expulsió d’un passatger de United Airlines per ’overbooking’. / periodico