REGALS

10 regals d'última hora per al Dia del Pare

Tasses, rellotges, sortides de cap de setmana, tastos de cervesa... Idees per a tots els gustos i butxaques

 

  / MR. WONDERFUL

1
Es llegeix en minuts

El Dia del Pare se celebra aquest diumenge, 19 de març, dia de Sant Josep. A continuació 10 idees d'última hora, per a tots els gustos i butxaques, amb objectes materials i experiències.

Una tassa exalçant la seva figura. A Mr. Wonderful, firma coneguda pels seus missatges optimistes, en tenen diversos models. Cal destacar la tassa que diu el següent: “Del pol Nord al pol Sud no hi ha un pare com tu”. Entre 10 i 15 euros.

Un ‘smartwatch’ que permet quantificar l'activitat física (podòmetre, calories cremades) i monitoritzar el son, entre moltes altres coses. A partir de 50 euros.

Una escapada de cap de setmana. A pàgines com Weekendesk pots triar entre cases rurals i sortides gastronòmiques i romàntiques, entre altres. A partir de 70 euros.

Un còmic com ‘¡Socorro! Somos padres primerizos’, de l'editorial Panini, el perfecte manual d'instruccions amb 99 consells imprescindibles per als pares per primer cop, o qualsevol dels números de ‘Guía del mal padre’, una sàtira per reflexionar entre rialles editada per Astiberri. Entre 12 i 15 euros.

Un ‘chromecast’ o ‘Apple Tv’ i una subscripció a alguna plataforma de pel·lícules i sèries en ‘streaming’. Per poder veure i comentar la sèrie del moment a la sobretaula familiar. A partir de 30 euros.

Equipació esportiva. Des d'una samarreta tècnica a unes vambes. A partir de 10 euros.  

Entrades per a un espectacle a la seva ciutat o una exposició.   

Un tast i maridatges de cerveses. En alguns establiments com Family Beer, al barri de Gràcia, també venen tots els estris i ingredients necessaris per fer cervesa casolana. Kit complet per uns 100 euros.  

Notícies relacionades

Banys termals o massatges. Per als pares més estressats. A partir de 36 euros en establiments com Aire de Barcelona.

Experiències com conduir un Fórmula 1 en circuit, per als amants de la velocitat i les emocions fortes, perquè senti l'emoció dels pilots professionals. A partir de 99 euros a la pàgina oficial del Circuit de Barcelona (Montmeló).

Temes:

Dia del Pare