INTERRUPCIÓ TELEVISIVA

Un professor universitari, interromput pels seus fills quan l'entrevistava la BBC

Robert E. Kelly intenta apartar la seva filla donant-li una empenta, però la nena s'asseu al costat del seu pare a menjar una llaminadura

El professor Robert E. Kelly, interromput en el directe de les notícies de la BBC pels seus fills i la seva dona. / BBC

1
Es llegeix en minuts

La curiosa escena va camí de convertir-se en viral. El professor Robert E. Kelly està parlant en directe per a la cadena britànica BBC sobre la situació política de Corea del Sud quan els seus dos fills entren al seu despatx durant la connexió. Primer hi entra la seva filla i ell, veient-la segurament per la pantalla de l'ordinador, intenta apartar-la donant-li una empenta per treure-la del pla.

Però no és l'única a qui hauria de treure del pla... De seguida, hi entra un segon fill, un nen petit en un caminador i es planta darrere de la seva germana, que s'ha assegut còmodament al costat del seu pare i s'està menjant una llaminadura.

Notícies relacionades

Veient que ja no hi ha res a fer, Kelly somriu resignat i demana perdó. És llavors quan entra la seva dona com un llamp i s'emporta els seus fills del despatx del pare. Ajupida, pensant que ningú la veu, tanca la porta perquè el seu marit no torni a ser interromput.

: