Com trobar vols barats per Setmana Santa

Agafar un vol nacional amb 13 setmanes d'antelació pot estalviar-nos fins a un 9% i un d'europeu sis setmanes abans, fins a un 12%

Com trobar vols barats per Setmana Santa

EFE / QUIQUE GARCÍA

1
Es llegeix en minuts

Ara que falten cinc setmanes per Setmana Santacinc setmanesSetmana Santa, és el millor moment per reservar els vols a ciutats europees per a aquestes vacances amb un descomptes del 12% respecte als preus mitjans, segons l'últim estudi del metacercador Skyscanner.

Per poder gestionar els vols nacionals al millor preu, el buscador aconsella als viatgers que reservin els bitllets d'avió amb 13 setmanes d'antelació, i així podran disfrutar de descomptes de fins al 9% de mitjana. Per a destins europeus, no obstant, el moment ideal per gestionar-los és amb sis setmanes d'antelació, i això pot arribar a aportar als usuaris un estalvi en el cost dels bitllets del 12%.

VOLS TRANSOCEÀNICS

Per al que vulguin volar a altres continents, en canvi, és millor avançar-se en la gestió, ja que amb 25 setmanes d'anticipació podran trobar vols un 8% més econòmics que la mitjana.

Els espanyols solen optar per realitzar viatges de curta o mitjana distància per Setmana Santa. Així, els destins més reservats avui dia per a aquests quatre dies festius són les ciutats europees de LondresRomaParís o Lisboa. Pel que fa a destins nacionals, els que més turistes reben per Setmana Santa són MadridBarcelona i Palma.

Siguin nacionals, europeus o transoceànics, els espanyols desconeixen el millor moment per reservar els seus vols. Un estudi recent que el metacercador ha realitzat a 1.000 viatgers confirma que només el 28% dels enquestats gestiona els seus vols en el moment oportú.

Els temps són diferents per als vols transoceànics, per als quals és aconsellable realitzar les gestions de reserva amb una antelació de 25 setmanes i poder obtenir un 8% de descompte. Aquest és un consell que, segons l'enquesta, coneix un gran percentatge de viatgers.

¿QUÈ FER PER VOLAR MÉS BARAT?

El primer, configurar alertes. Els preus fluctuen, especialment quan s'acosta la data. Diverses webs i 'apps' de buscadors de vols disposen d'un servei d'alertes de preu que els permeten fer un seguiment dels imports i, així, reservar els vols en el moment més barat.

Notícies relacionades

És important fer recerques sense destí. La recerca de vols a qualsevol lloc és perfecta per descobrir quins són els destins més barats als quals volar.

Per últim, cal comprovar els preus dels aeroports pròxims. Skyscanner aconsella mirar diferents opcions des d'on emprendre el viatge, a través de l'opció d'aeroports pròxims, ja que les diferències de preu entre un aeroport o un altre poden ser significatives.