200 PROGRAMES EN #0

Buenafuente demana l'indult per al seu ninot

L'humorista presenta a 'Late motiv' el seu ninot per a les falles de València, i Silvia Abril demana que el salvin de la 'cremà' perquè "gairebé m'agrada més que l'original"

Andreu Buenafuente presenta el seu ninot per a les Falles de València d’aquest any / periodico

1
Es llegeix en minuts

L'humorista català Andreu Buenafuente ha presentat aquest dilluns al seu programa 'Late motiv' el seu ninot per a les falles de València d'aquest any. I, com sempre, ha fet gala del seu bon humor al dir que "acabarà cremat". I ha seguit autoparodiant-se, preguntant al públic si tenia les orelles "tan grans". "Jo no tinc aquestes orelles, ¿oi?", ha preguntat amb temor.

Llavors ha aparegut a l'escenari una de les seves col·laboradores habituals -no fixa-, Silvia Abril, que ha demanat per al ninot faller "un Urdangarin; que l'indultin, vaja". "Et fan un regal pels 200 programes -que s'ha celebrat aquest dilluns- ¿i tu l'has de cremar?".

Notícies relacionades

"És que a mi m'agrada més gairebé que l'original", ha continuat Abril, que és parella a la vida real del presentador de 'Late motiv'. "Li parlo i m'escolta, no em ratlla amb monòlegs, el micro és més gran que el teu...", assegura picardiosa Abril.

"A mi m'encanta", segueix Abril, i "vull que ens el quedem, que no se'n vagi a València, que no el cremin", suplica Abril. "No ens l'emportarem a casa", li etziba Buenafuente. "Això... ho decidiré jo", diu contundent Abril.