LA FESTA DE LA DISFRESSA

Tres 'apps' imprescindibles per a carnaval

Disfresses barates, maquillatge de fantasia i cançons carnavalesques... tot per triomfar aquest cap de setmana

1
Es llegeix en minuts

SitgesCadisTenerife... són només algunes de les ciutats espanyoles on les acolorides desfilades tenyeixen aquest cap de setmana els seus carrers. I per no perdre's res d'aquestes esbojarrades festes, et proposem algunes de les 'apps' que et faran disfrutar aquests dies.

El primer, és la disfressa. Si a aquestes altures encara no la tens, tranquil·litat: pots trobar una proposta barata i senzilla a l''app' Morph DigitalDudz. Amb aquesta aplicació aconsegueixes animacions bàsiques (ulls movent-se o il·luminant-se) i sons. Potser més propi per a Halloween, però et pot resoldre el problema.

Notícies relacionades

El maquillatge també és essencial. En aplicacions com 'Maquillaje de carnaval' (disponible en Android) hi trobaràs tutorials per convertir-te en l'estrella de la rua. Face paint: Carnival make up artist té la seva versió en Android, però també està disponible per a iOs.

Finalment, si el que t'agrada és fer-te notar, a l''app' Carnavaleando pots trobar (gairebé) totes les 'chirigotas' i cançons de carnaval. L'aplicació inclou el llibret digital de coblas carnavalesques classificades per modalitats ('chirigotas', comparses, cors i quartets), per autors i per anys.