L'EXTRATERRESTRE ET, DE DOL

Mor la mare de Steven Spielberg als 97 anys

Leah Adler mor a casa seva, a Califòrnia, envoltada del famós director de cine i la resta de la seva família

Mor la mare de Steven Spielberg als 97 anys

MICHAEL KOVAC

1
Es llegeix en minuts

Steven Spielberg està de dol. Leah Adler, mare del famós director de cine, ha mort aquest dimarts a Califòrnia als 97 anys. "Encara que era famosa pel seu pintallavis vermell, els seus collarets de Peter Pan, el seu amor per les margarides, els texans blaus, les joies lluents; pel seu amor a fer càmping, a anar a pescar, a fer encreuats i als seus balls de taula en taula al Milky Way, Leah encara serà més recordada pel seu profund i il·limitat amor pels que l'envoltaven", ha indicat en un comunicat Amblin Entertainment, la productora fundada pel cineasta.

Notícies relacionades

La propietària del cèlebre restaurant The Milky Way, que ha mort a casa seva envoltada de la seva família, es va casar amb Arnold Meyer Spielberg i van tenir quatre fills (Steven, Anna, Sue i Nancy). Es van divorciar el 1967 i va tornar a contraure matrimoni amb Bernie Adler, amb qui es va desplaçar de Los Gatos a Los Angeles i amb qui va muntar el seu conegut negoci a Pico Boulevard.

Els que han pogut disfrutar de les viandes del popular establiment asseguren que Lee Lee (així l'anomenava el seu entorn més pròxim) solia rebre els comensals i els donava consells per ser més feliços, recomanacions que el seu primogènit va saber posar en pràctica. Steven la va qualificar del seu "amulet de la sort" quan el 1993 va rebre l'Oscar per 'La llista de Schindler'.