EN 'SATURDAY NIGHT LIVE'

Alec Baldwin es burla de la suposada festa sexual de Trump al parodiar la seva roda de premsa

L'actor fa borma sobre el presumpte dossier rus que relaciona el president electe amb prostitutes

Alec Baldwin parodia Trump. / periodico

2
Es llegeix en minuts

L'actor i humorista Alec Baldwin és un gran imitador de Donald Trump, com ja ha demostrat en diverses ocasions. L'última d'elles, aquesta mateixa setmana, al cèlebre programa 'Saturday Night Live', en què ha parodiat la roda de premsa que va fer el president electe de l'11 de gener.

A pocs dies de la investidura de Trump (serà aquest divendres), a Baldwin no sembla preocupar-li aquest fet, i manté el mateix to mordaç que caracteritzen les seves imitacions del republicà, sabent que no són gens ben rebudes pel futur president dels EUA.

En el últim esquetx, de gairebé set minuts, el fals Trump ha de fer front a compromeses preguntes dels periodistes sobre el final de l''Obamacare', les relacions amb el Kremlin i el suposat dossier en poder de Rússia sobre les relacions del futur inquilí de la Casa Blanca amb prostitutes.

El Trump-Baldwin comença la seva intervenció explicant que, com altres presidents, ell també tindrà una mascota, però que en el seu cas serà Paul Ryan, el dirigent republicà amb qui no l'uneix precisament una bona amistat.

En un altre moment de la paròdia, una periodista li diu al fals Trump que moltes persones poden morir si deroga l''Obamacare', i el magnat respon: "Estic a punt de ser president, tots morirem".

EL XANTATGE DE PUTIN

Però sens dubte, els moments més hilarants del vídeo tenen a veure amb l'escàndol sexual que relaciona Trump amb prostitutes, i de les quals suposadament Rússia té material comprometedor amb el qual podria estar fent-li xantatge. Després d'una pregunta sobre la suposada festa sexual, Baldwin s'enreda amb un joc de paraules: "No vull parlar de pipí perquè no n'hi va haver", diu primer l'imitat Trump, i després explica que vol parlar de les coses importants, com que hi haurà una "pluja" de llocs de treball, que serà una oportunitat "daurada" per a ell com a president.

Notícies relacionades

Al final del gag, i arran de la insistència dels reporters, el fals Trump admet que Rússia està darrere del pirateig durant la campanya presidencial, i després un suposat periodista amb el tors nu i una evident semblança amb Vladímir Putin, li pregunta si realment ho creu així, mentre mostra una cinta de vídeo, i llavors Trump respon: "Va ser la Xina, vull dir, el Canadà. Va ser Meryl Streep. Ok, aquesta conferència ha acabat".

La resposta de l'autèntic Donald Trump no s'ha fet esperar. I ha sigut, com de costum, via Twitter. "@NBCNews és dolenta, però Saturday Night Live és el pitjor de NBC. No és graciós, l'elenc és terrible, sempre intentant atacar. ¡Realment una televisió molt dolenta!", ha dit el president electe.