és entrenadora personal i model esportiva

Una jove danesa s'aprima enganyant el cervell al menjar amb una cullereta de cafè

Mathilde Broberg, de 21 anys, ara pesa 67 quilos després de fer dieta, exercici i sotmetre's a una reducció d'estómac

matilde

matilde

1
Es llegeix en minuts

La jove danesa Mathilde Broberg, de 21 anys, va decidir baixar de pes i la seva forma d'aconseguir-ho s'ha convertit en viral. Broberg ha passat de pesar 126 quilos a pesar-ne 67 enganyant el seu cervell: els aliments permesos en la dieta sana que va començar a fer se'ls menjava amb una cullereta de cafè perquè el seu organisme es pensés que estava menjant més del que realment ingeria. L'‘engany’ el va complementar amb exercici al gimnàs.

Broberg ha publicat a Instagram nombroses fotografies del seu radical canvi d'imatge en què explica com va aconseguir l'espectacular pèrdua de pes. “¡Si jo puc fer-ho, tu també pots!”, subratlla la jove al seu compte.

El particular aprimament de Mathilde Broberg va començar l'estiu del 2012: va prendre consciència de la seva obesitat mòrbida per ingerir grans quantitats de menjar quan gairebé no va poder pujar a una muntanya russa al no poder-se cordar el cinturó de seguretat, segons ha explicat al diari britànic ‘Daily Mail’.

Notícies relacionades

Va deixar de menjar dolços, pastes, patates fregides, ‘snacks’ i pa, entre altres aliments, i va començar a seguir una dieta de menjar sa, a més d'una reducció d'estómac i d'exercitar-se al gimnàs. El més destacat de la seva transformació ha sigut, però, que va començar a menjar amb una cullereta i en petites quantitats per enganyar el cervell perquè “així em sentia plena més de pressa”, segons ha explicat a ‘Daily Mail’.

Mathilde Broberg actualment pesa 67 quilos, és entrenadora personal, model esportiva i ofereix la seva ajuda 'on line' a qui necessiti ajuda per perdre pes.