interferències

Del casament de Preysler i Vargas Llosa a la crisi de la Campos i Bigote Arrocet

Les portades del cor brinden un homenatge a l'amor en la tercera edat amb l'alegria de la viuda de Boyer ('¡Hola!') i la síncope de la presentadora ('Lecturas')

 Isabel Preysler es confessa sobre la seva relació amb Mario Vargas Llosa. / EFE / PACO CAMPOS / VÍDEO: EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre
Iosu de la Torre

Coordinador de Podcast.

ver +

Les portades de la premsa cardíaca d’aquesta setmana són un homenatge a l’amor a la tercera edat, potser a la quarta edat, a les braves noies d’or. Isabel Preysler (65 anys), María Teresa Campos (75) tallen el bacallà sentimental. La filipina, ex de Julio Iglesias i del marquès de Griñón i viuda de Miguel Boyer, amb una cotitzada declaració a Mario Vargas Llosa (80), a través de la bíblia del cuixé. La presentadora de Tele 5, com a aparador involuntari en la més perruquera de les revistes, per les presumptes trapelleries del seu nòvio, el 'galansote' Bigote Arrocet (66).

  

 ¿Algú dubta que Preysler algun dia podria igualar el rècord de matrimonis de Liz Taylor? Va pel mateix camí. Isabel ens parla de la seva vida, del seu futur i del seu casament amb Mario, titula '¡Hola!' En una primera pàgina en què es mostra esplèndida, miracles del Photoshop i de l’amor del fotògraf, sense una arruga ni de les guapes ni de les lletges, relaxada, enjoiada per Rabat, camisa blanca, pantalons negres de pell i americana torera color bordeus.

    

Per a vostès, Isabel Preysler en tres sentències perquè Vargas Llosa es vagi preparant entre viatge i viatge, entre honoris causa i promocions: 1) «No m’hauria imaginat mai que tornaria a estar pensant a casar-me… però la vida em sorprèn». 2) «Mario parla del nostre casament contínuament, per descomptat que no hi ha hagut cap crisi entre nosaltres». 3) «Podríem casar-nos demà si volguéssim».

    

Els plans de casament que s’allunyen, sembla, en el full de ruta amorós de María Teresa Campos. Lecturas explica que la mare de Terelu passa pel seu pitjor moment. L’humorista Bigote Arrocet li està fent (presumptament) el salt, però només una miqueta. El còmic que va venerar Pinochet ha passat els últims dimecres amb una altra dona, a qui ha acompanyat de compres per algunes llenceries madrilenyes. L’altra respon al nom de Gemma Serrano, és representant d’humoristes i va posar amb Bigote en una festa lluint 'pernil', potser com a tribut del seu primer cognom.

Notícies relacionades

    

Alta tensió a casa de les Campos. «María Teresa va patir un desmai a '¡Qué tiempo tan feliz!' i, encara que Terelu ha mirat de treure-hi ferro, estan molt preocupats». Més xafarderies en perruqueries i bars amb 'Diez Minutos'. Mayte Zaldívar, expresidiària exdona de Julián Muñoz rebenta: «Només tinc un enemic a la meva vida, Isabel Pantoja».