AL MADISON SQUARE GARDEN

Madonna: "Si voteu Hillary, us faré una 'mamada'"

"Us prometo que sóc bona, em prenc el meu temps", va observar la reina del pop durant un concert amb Amy Schumacher

Els assistents al concert de Madonna al Madison Square Garden van riure la proposta electoral de la reina del pop. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Sempre provocadora i amb el sexe per bandera, Madonna ha tornat a mullar-se per la candidata que segons ella ha de regir els destins dels Estats Units -i del món- els pròxims quatre anys, i ha demanat el vot per a Hillary Clinton. Ha sigut durant un concert al Madison Square Ganden de Nova York, on actuava de telonera de la seva amiga Amy Schumer. Encara faltaven unes hores perquè comencés el tercer debat entre la candidata demòcrata i el republicà Donald Trump.

La reiníssima del pop, als seus 58 anys, no es va tallar ni un pèl i va demostrar que la seva devoció per Clinton és tan gran que està disposada a oferir sexe oral a tots els homes que votin per ella per fer-la presidenta. 

A continuació, les paraules de l'artista: 

Notícies relacionades

"Bé, jo ja me n'aniré perquè algú molt més divertit que jo està a punt de trepitjar l'escenari. Senyores i senyors, deixin-me no obstant que els digui una cosa més abans de presentar aquest geni de la comèdia. Si voteu per Hillary Clinton, us faré una 'mamada'. Us prometo que sóc molt bona. No sóc gens maldestra i m'ho agafo molt seriosament. Sóc de les que miren als ulls mentre ho fan i de les que s'ho empassen".

Diversos vídeos pujats a Youtube pels assistents al concert donen fe de les riallades que es van sentir al pavelló després del discurs de la reina del pop.