SI MOLESTA ES POT DESACTIVAR

Whatsapp incorpora les mencions directes als xats de grup

Una notificació arribarà a l'usuari etiquetat, fins i tot si aquest té silenciat el fòrum

 

 

1
Es llegeix en minuts
LAURA ESTIRADO / BARCELONA

El servei de missatgeria instantània WhatsApp ha incorporat una nova funció aquesta setmana. A partir d'ara es podran fer mencions directes a un usuari en concret, encara que, és clar, només funcionarà als xats de grups. Un sistema similar al de Twitter.

La nova funcionalitat es troba en les versions de la plataforma (2.16.10 i 2.16.259), disponibles tant per als sistemes operatius iOS i Android. Només s'ha de fer servir el símbol '@' per etiquetar el contacte i automàticament apareixerà la llista de persones que formen part d'aquest grup. Se selecciona la que se li va a enviar el missatge i així aquesta rebrà la notificació.

NOTIFICACIÓ D'ALERTA

Notícies relacionades

Igualment, tots els membres del grup poden llegir el missatge (al xat es veurà en blau i subratllat, semblant a un enllaç). El que és nou, el que és realment nou, és que la notificació arribarà sí o sí a l'usuari en qüestió, fins i tot si té silenciat el fòrum.

L'usuari que ja tingui el mòbil ple de notificacions constants i que no en vulgui rebre cap més sempre té la possibilitat d'evitar que el molestin desactivant aquest nou servei des dels ajustos de l'aplicació (a 'notificacions').

Temes:

Whatsapp