'SMARTPHONES'

WhatsApp permetrà dibuixar sobre les fotos i afegir-hi 'stickers'

La nova versió beta de l'aplicació està disponible de moment només per a dispositius Android

lpedragosa35447533 whatsapp160909193103

lpedragosa35447533 whatsapp160909193103

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L'aplicació de missatgeria instantània WhatsApp permetrà dibuixar a sobre de les fotos i afegir-hi 'stickers', una funció que ja permeten altres xarxes socials com Snapchat. Els usuaris que es descarreguin la nova versió beta de WhatsApp ja poden tunejar les seves imatges amb emoticones o amb dibuixos a mà alçada (amb un llapis virtual), una eina més amb la qual la companyia propietat de Facebook intenta acostar-se al públic més jove.

Notícies relacionades

Aquesta nova funcionalitat permet incorporar text a la imatge, afegir-hi 'stickers' (n'hi ha al voltant de 250, i són semblants als actuals 'emojis') i escriure o dibuixar a pols sobre la imatge. La manera de decorar fotos és molt senzilla i intuïtiva, només s'ha d'obrir la foto exactament igual a com es fa actualment (amb la icona de la càmera des del xat), i s'obre una barra d'eines amb els nous botons. Fins ara, WhatsApp només deixava retallar i girar les imatges abans d'enviar-les.

ANDROID PLANET

Per provar aquesta nova funció cal fer-se primer 'beta tester' de WhatsApp, i després descarregar-se la nova versió des de Google Play. De moment, només està disponible per a dispositius Android. Les versions beta o de prova, com el seu nom indica, no són les definitives, i a vegades poden donar lloc a errors.

Temes:

Whatsapp Android