A EL PERIÓDICO DE L'ESTIU

Vídeo de la vinyeta de Tàssies (2)

Continuen les al·lusions de l'artista a la febre Pokémon que envaeix el món des de fa unes setmanes

 ’Naufragi núm. 2’, la il·lustració de Tàssies en format vídeo. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Arriba la segona il·lustració en format vídeo de l'il·lustrador Josep Antoni Tàssies, on fa referència, una vegada més, a l'enorme 'boom' que ha provocat la nova 'app' de Nintendo, Pokémon Go

Notícies relacionades

Al dibuix, titulat 'Naufragi núm. 2', es pot veure com un grup de persones neden cap a alta mar tractant d'atrapar desesperadament un Pikachu, que s'escorre entre les seves mans mullades i salta feliçment d'un costat a un altre. Els més atrevits se submergeixen a les profunditats de l'oceà, bussejant per atrapar el personatge, a risc fins i tot d'ofegar-se. Potser una metàfora del perill que pot comportar obsessionar-se amb aquesta mena de jocs. 

Aquesta vinyeta dóna la benvinguda al segon dia del suplement d'estiu d'EL PERIÓDICO, una publicació de la qual es podrà disfrutar fins al diumenge 28 d'agost i en què les seccions de Gran Barcelona, Esports, Icult i Gent guanyen pes. A més, posarà el focus en les informacions més atractives de la capital catalana, els grans festivals d'estiu que se celebren a Catalunya, la crònica social i els esports.