EL PASSAT SEMPRE TORNA

Així eren els famosos quan es van graduar

Algunes de les celebritats més conegudes han canviat molt amb el temps, altres no

jcortadellas34757735 angelina jolie160720141946

jcortadellas34757735 angelina jolie160720141946

2
Es llegeix en minuts
JOAN GUILLÉN GARFIAS / BARCELONA

Tots tenim un passat. I per més que vulguem fugir-ne, sempre, hi haurà alguna cosa que ens perseguirà i ens recordarà qui érem i, sobretot, com va ser. Normalment, aquest element que ens obliga a posar-nos vermells i a tapar-nos la cara de vergonya són les fotografies

Normalment solen ser les imatges pertanyents a la graduació de l'institut, juntament amb les del carnet d'identitat, les que més horror desperten. Aquesta celebració, 'made in USA', que es viu amb tanta il·lusió però que després vols oblidar, sobretot, pel 'look'. Els famosos s'han d'enfrontar al passat quan surten a la llum aquestes maleïdes imatges de joventut.

Vet aquí alguns exemples:

POLÍTICS

Barack Obama. El primer president negre dels Estats Units es va graduar al col·legi Punahou de Hawaii el 1979. A la imatge hi apareix amb americana blanca i camisa negra acompanyat de dues noies i el seu millor amic, Greg Orme. Les imatges van ser publicades per la revista 'Time'.

Hillary Clinton. L'aspirant demòcrata a la Casa Blanca es va graduar a Wellesley College (Massachusetts, EUA) el 1969. La que va ser primera dama ja va demostrar que aleshores tenia vocació política: durant la graduació va fer un discurs sobre el paper de la dona i els joves.

Donald Trump. Una foto permet veure com era fa més de 60 anys el que acaba de ser nominat aspirant republicà als comicis presidencials dels EUA. La imatge pertany a l'anuari del seu institut del 1964. Trump es va llicenciar a l'Acadèmia Militar de Nova York (Nova York, EUA).

Michelle Obama. L'actual primera dama nord-americana, aleshores Michelle Robinson, es va graduar al Whitney Young High School de Chicago el 1981. A la foto apareix asseguda en una butaca de vímet, semblant al cartell del film 'Emmanuelle'. Segons alguns mitjans, l'home que l'escorta és David Upchurch, el seu primer nòvio.

CANTANTS

Beyoncé. Ara és una cantant idolatrada, aleshores perseguia el seu somni. L'artista, que va anar a l'acte amb un vestit molt atrevit, es va presentar a la graduació acompanyada per un nòvio de joventut, Lyndall Locke.

Britney Spears. Tot i tenir una joventut mogudeta, la cantant va seguir estudiant fins a graduar-se. En la imatge es veu com la cantant tenia una silueta primíssima que no va dubtar a lluir amb un espectacular vestit vermell. La cara no li ha canviat gaire. 

Bruno Mars. El cantant d'origen hawaià, que va revolucionar les pistes amb el tema 'Uptown funk' i va enamorar mig món amb 'When I was your man', ja destacava per les seves qualitats vocals i s'erigia com a digne hereu del moviment Motown. Es va graduar al Roosevelt High School (Honolulu, Hawaii). 

 

ACTORS

Angelina Jolie. La desitjada actriu va assistir al ball de graduació vestida de groc pastel i cabells mig recollits. A la imatge es pot observar que el gruix dels llavis de la dona de Brad Pitt és natural. En aquella ocasió la intèrpret va complir amb tots els tòpics de la cerimònia: vestit llarg, ram de flors i collaret billant. 

Brad Pitt. William Bradley Pitt, de nom original, es va decantar per una americana grisa i pantalons i camisa de color blanc. Per sort ha abandonat la melena. En la fotografia hi destaca l'adorn floral de la solapa, que l'actor nord-americà va decidir portar complint amb la tradició. 

Notícies relacionades

George Clooney. La cara de l'atractiu actor, director i productor no ha variat excessivament. La mirada i les celles de l'actor continuen tal com eren.

Jennifer Aniston. La sempre recordada Rachel, de la mítica sèrie 'Friends', va assistir molt elegant a la seva graduació, amb un vestit paraula d'honor negre.