escena impactant a nova york

Pokémon Go desencadena la bogeria a Central Park

Un vídeo mostra com desenes de fans del joc de moda persegueixen una preada criatura fantàstica

pokemon1

pokemon1

1
Es llegeix en minuts

Els fans del joc de moda Pokémon Go es van concentrar en massa aquest divendres a la nit al parc més famós de Nova York (EUA), el Central Park. El motiu: l'aparició d'un Vaporeon, un tipus de Pokémon molt preat i difícil de capturar. L'escena va ser gravada per un veí de Manhattan i mostra com desenes de persones, tant a peu com en cotxe, s'acosten per caçar-lo amb els seus dispositius mòbils

Notícies relacionades

El vídeo -compartit a les xarxes per l'usuari PokeMaster, un compte especialitzat en el món d'aquestes criatures fantàstiques- ha superat els quatre milions de reproduccions a Facebook i s'ha retuitejat més de 8.000 vegades a Twitter. Els fets han convertit 'trending topic' el Central Park durant tot aquest dissabte, el dia en què els servidors de l''app' han caigut i el joc ha estat paralitzat durant diverses hores.. 

Des del llançament de Pokémon Go, el popular parc de Nova York ja havia deixat imatges impactants de jugadors als punts clau del joc de realitat augmentada. Des del seu compte oficial a Twitter, els responsables de conservació de Central Park, han compartit un missatge demanant que es respectin les normes d'ús per més que a la pantalla dels mòbils aparegui un valorat pokémon.