'app' de nintendo

Com descarregar Pokémon Go per a Android o iOS, en 5 passos

El joc de realitat augmentada ja està disponible, de forma oficial, a Espanya

dcaminal34669339 the augmented reality mobile game  pokemon go  by nintendo i160712092642

dcaminal34669339 the augmented reality mobile game pokemon go by nintendo i160712092642 / SAM MIRCOVICH

4
Es llegeix en minuts

Pokémon Go, el nou joc de Nintendo, ha arrasat en repercussió i crítiques des de la seva estrena dijous passat. Ja són milions de persones a tot el món les que s'han deixat seduir per les noves i revolucionàries característiques del joc de realitat augmentada.

El joc ja és aquí. Des d'aquest divendres, Pokémon Go ja està disponible a EspanyaEspanyaItàlia Portugal. Molts dels fans de la saga nipona no van poder esperar per disfrutar de la fascinant experiència, i per descarregar el joc van recórrer als trucs que també recollim en aquesta pàgina. Ara, els usuaris espanyols que encara no tinguin Pokémon Go al seu telèfon el poden obtenir de manera més senzilla i segura en tres passos.

ANDROID

1. El primer pas per instal·lar al teu dispositiu Pokémon Go és accedir a la Play Store, introduir al buscador el nom del joc i seleccionar l'opció de ‘descarregar’. Una vegada descarregat, s'ha de prémer 'obrir'.

2. S'obrirà, llavors, una finestra que demanarà permís per obtenir la ubicació del dispositiu; has d'assentir per poder utilitzar el joc. S'ha de repetir l'operació quan l'aplicació demani accedir a les "imatges, el contingut multimèdia i els arxius del dispositiu" i als "contactes". Finalment, el procés d'instal·lació demanarà "poder fer fotos i gravar vídeos"; també s'ha d'autoritzar per tirar endavant.

3. A continuació, has d'introduir la data de naixement i registrar-te, creant un usuari mitjançant l'opció 'club d'entrenadors Pokémon'. Fet això, ja pots iniciar sessió i disfrutar del joc.

iOS

1. Primer s'ha d'accedir a l'Apple Store. Després s'ha d'introduir el nom de la desitjada aplicació al buscador. Una vegada aparegui s'ha de seleccionar i prémer l'opció de descarregar.

2. Una vegada s'hagi descarregat, s'ha d'obrir el joc. A continuació s'ha de marcar l'opció de ‘permetre’ als requeriments que demana l'aplicació.

3. A la següent finestra s'haurà d'introduir la data de naixement i crear l'usuari. Per fer-ho, el joc ofereix dues opcions: a través de l'opció "club d'entrenadors Pokémon" o a través de Google, utilitzant el teu compte de Gmail. I ¡a jugar!

COM DESCARREGAR POKÉMON GO EN PAÏSOS ON ENCARA NO HI ÉS DE NMANERA OFICIAL

Els usuaris que no es trobin a Espanya ni als altres països on Pokémon Go està disponible de manera oficial també poden obtenir l'aplicació, encara que el procés és una mica més complex. Te'l detallem en 5 passos:

ANDROID:

Els dispositius que utilitzin el sistema operatiu Android han de seguir aquests passos:

Primer: Han d'accedir a un enllaç de descàrrega directa a la pàgina 'APKmirror', o altres de similars. Una vegada allà simplement han de seleccionar l''app' Pokémon Go i fer clic la fletxa de descàrrega.

Segon: En la nova interfície s'ha de seleccionar 'Download APK'. Cal dir que com que l'operació per obtenir el joc no es realitza a través de la botiga oficial de Google el dispositiu reconeixerà la nova ‘app’ com una amenaça.

Tercer: Per poder solucionar el petit contratemps només s'ha d'accedir a 'ajustaments' del dispositiu i seleccionar 'seguretat'. Una vegada allà, s'ha d'activar l'opció 'permetre la instal·lació d'aplicacions tant de fonts de confiança com desconegudes' -després d'aquest pas poden entrar virus- (en tot cas, després s'ha de tornar a la posició prèvia, la que només permet fonts de confiança).

Quart: Després, només cal obrir l'arxiu Pokémon Go APK i iniciar la instal·lació. Ja està.

Cinquè: L'últim pas és crear-se un usuari nou per a l''app' o utilitzar el compte de Google. Amb aquests simples cinc passos l'univers de realitat augmentada que Nintendo ha creat ja formarà part de la teva vida.

iOS:

És una mica més complicat descarregar la ‘app’ per als usuaris que tenen un iPhone.

S'ha de donar d'alta a l'Apple Store d'un dels països en els quals sí que està ja disponible, de forma oficial, el joc. Aquests són: Estats Units, Japó, Austràlia i Nova Zelanda. EL PERIÓDICO aconsella que, segons les dificultats denunciades per alguns usuaris de Twitter, es provin totes les botigues i que es deixi com a últim recurs la nord-americana.

Primer: Abans d'iniciar el procés de descàrrega és aconsellable que es desactivi el 'Find my iPhone' per evitar que durant el procés posterior ningú pugui localitzar ni esborrar les dades del terminal utilitzat.

Segon: Per poder donar-te d'alta a l'Apple Store del país elegit primer s'ha de tancar la sessió de l'App Store que s'utilitza normalment i, a continuació, crear una nova Apple ID amb dades del país seleccionat. L'usuari haurà d'omplir el formulari corresponent incloent el número de verificació que haurà rebut per correu electrònic. Es recomana que es marqui l'opció 'none' quan sol·licitin el mètode de pagament i deixar en blanc els camps, a excepció de l'adreça i el número de telèfon.

Tercer: És molt important que l'adreça i el telèfon siguin reals perquè s'ha d'accedir a Google Maps i elegir una adreça a l'atzar. Pel que fa al número telefònic s'haurà d'escriure el prefix corresponent al país elegit (Austràlia és el +61; Japó, +81; Nova Zelanda, +64 i Estats Units; +1) més nou números, també a l'atzar.

Notícies relacionades

Quart: Una vegada l'usuari ja té l'Apple ID falsa que ha creat ja pot iniciar el procés de descàrrega del joc de Nintendo.

Cinquè: Una vegada descarregat Pokémon Go l'usuari només ha de tancar la sessió i tornar a la ID d'Espanya, és a dir, a la ID habitual i crear-se un usuari en l'anhelada 'app'.  

Més informació

- La febre per Pokémon Go s'estén per Barcelona - Pokémon Go posa en guàrdia els museus