a la 2

Jordi Hurtado 'reapareix': "Vaig tenir un petit ensurt a 'El Ministerio del Tiempo'. Tornaré aviat"

L'històric presentador de 'Saber y Ganar' intervé per telèfon en el programa mentre es recupera d'una operació

fcasals28707943 television 16 02 2015 saber y ganar ofrece una pro160427140506

fcasals28707943 television 16 02 2015 saber y ganar ofrece una pro160427140506

1
Es llegeix en minuts

Una setmana després que s'anunciés l'inesperat i sorprenent relleu de presentador a 'Saber y Ganar', l'històric conductor del programa, Jordi Hurtado, ha reaparegut breument per telèfon en el concurs cultural de La 2.  "Tornaré aviat", ha avisat qui ha sigut durant més de 19 anys presentador del programa al seu substitut temporal, Luis Larrodera, que aquest dimarts debutava.

 Saber i Guanyar - "...Jordi torna molt aviat!!..."

Fent broma amb l'actual conductor, Hurtado ha explicat el motiu que l'ha apartat de 'Saber y Ganar'. "Ja saps que formo part d''El Ministerio del Tiempo' i en una d'aquestes missions he tingut una petita aventura amb uns cavallers errants i n'he sortit una miqueta malparat", ha exposat al programa d'aquest dimarts. La broma d'Hurtado sobre l'exitosa sèrie de TVE no és casual. L''immortal' presentador, com li presenta Larrodera, ha fet un parell de 'cameos' a 'El Ministerio del Tiempo''El Ministerio del Tiempo'

 Jordi Hurtado, funcionari del temps

Notícies relacionades

El compte oficial de la sèrie li ha seguit la broma fent-se ressò de la seva reaparició telefònica en el concurs cultural. 

BAIXA MÈDICA

El presentador titular del programa es recupera d'una intervenció quirúrgica que el mantindrà allunyat de la pantalla unes quantes setmanes. Hurtado ha dit que està recuperant-se "feliçment". Aquesta és la primera vegada que el conductor d'inalterable aspecte està de baixa mèdica després de més de 19 anys. En aquestes gairebé dues dècades sols ha interromput la gravació del programa en una ocasió, per culpa d'una afonia.