19 anys en el concurs

Luis Larrodera substitueix Jordi Hurtado a 'Saber y ganar'

El presentador titular es recupera d'una intervenció quirúrgica

luis-larrodera

luis-larrodera

1
Es llegeix en minuts

Després de més de 19 anys al peu del canó al capdavant 'Saber y ganar' 19 anys'Saber y ganarJordi Hurtado deixa temporalment la presentació del veterà concurs cultural de La 2. El seu substitut serà Luis Larrodera.

El presentador titular del programa es recupera d'una petita intervenció quirúrgica que el mantindrà allunyat de la pantalla algunes setmanes.

Luis Larrodera debutarà a ‘Saber y ganar’ el dimarts 3 de maig, encara que no serà fins al dilluns 9 de maig quan aparegui ja de forma continuada al capdavant del programa.

ENTREVISTA PER FER EL RELLEU

L'entrega del 3 de maig inclourà una entrevista de Larrodera a Jordi Hurtado per explicar als fidels seguidors del concurs el motiu d'aquesta petita absència.

Larrodera (Saragossa, 1973) torna d'aquesta manera a Televisió Espanyola, on ja va presentar el 2004 el mític concurs ‘Un, dos, tres, responda otra vez’.

El substitut de Jordi Hurtado ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional com a actor, presentador de ràdio i televisió i monologuista, a més de participar com a productor i guionista en diferents curtmetratges. Ha sigut guardonat amb un Micròfon d'Or per la seva tasca professional.

El concurs degà de la televisió a Espanya va celebrar al febrer 19 anys en antena.

Notícies relacionades

Està dirigit per Sergi Schaaff i presentat per Jordi Hurtado, amb Pilar Vázquez i Juanjo Cardenal.

Al llarg de les seves gairebé dues dècades en antena, aquest clàssic de la televisió acumula una llarga llista de guardons, entre ells, el premi Iris especial de l'Acadèmia de la Televisió i l'Ondas al millor presentador per a Jordi Hurtado.