DESCENDÈNCIA DE FAMOSOS

Les filles de Beyoncé i Chris Martin es fan amigues a la Super Bowl

Gwyneth Paltrow comparteix una foto entranyable d'Apple i Blue Ivy agafades de la mà

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

L'exdona de Chris Martin, Gwyneth Paltrow, també va assistir aquest diumenge a la Super Bowl, en què el líder de Coldplay va actuar durant el mig temps amb Beyoncé. Ha sigut precisament ella l'encarregada de constatar que el 'feeling' entre els artistes va més enllà de l'escenari, i arriba també a altres membres de les seves famílies. 

Paltrow ha publicat a Instagram una foto entranyable en què es veu, d'esquana, la seva filla, Apple, d'11 anys, agafada de la mà amb Blue Ivy, la petita de 4 anys de Beyoncé i Jay-Z. L'actriu ha volgut destacar, a més de l'amistat entre les nenes, les cridaneres jaquetes que van portar (sobretot la vuitantera de Blue Ivy).

Notícies relacionades

Just un dia abans, dissabte, Paltrow va pujar una altra imatge molt comentada i en què apareix, aquesta vegada de cara, al costat d'Apple, amb qui comparteix gran semblança física.

Beyoncé també ha estat activa aquest passat cap de setmana a les xarxes. Coincidint amb l'estrena del seu nou videoclip, 'Formation', la cantant també ha presumit de nena, a la qual també es pot veure en diversos moments de la cinta.