'FAST FOOD'

Una amanida de McDonald's engreixa més que la seva hamburguesa doble

L'amanida César amb col arrissada té 730 calories, 53 grams de greix i 1.400 mil·ligrams de sal

mcdonalds-big-mac-salad

mcdonalds-big-mac-salad

1
Es llegeix en minuts

Arran de la mala reputació de les hamburgueses del McDonald's per l'alt índex calòric, el gegant de menjar ràpid va decidir fer un rentat de cara afegint al seu menú el seu plat estrella: les amanides. Però amb el temps, la cadena ha introduït amb els vegetals ingredients que engreixen més que una de les seves hamburgueses més greixoses, la big mac doble

Notícies relacionades

Amb la salsa i el pollastre, la seva amanida de col té 730 calories, 53 grams de greix i 1,400 mil·ligrams de sal. Això equival a menjar una d'aquestes suposa tres hamburgueses convencionals. Podria suposar un risc per a la salut si es converteix en dieta habitual, ja que les quantitats diàries orientatives per a una persona adulta estan entre 1.500 i 2.000 k/calç. 

En aquests termes adverteix la dietista de Toronto Shauna Lindzonm: "A nivell de salut, jo crec que és la sobrecàrrega de greix i sodi," segons recull la CBC en referència a aquest tipus d'amanides. D'aquesta manera, les cols de Brussel·les no són protagonistes indiscutibles d'aquest plat. Per McDonald's l'important és afegir ingredients que reforcin el sabor, i que, per desgràcia, puguin crear problemes de salut, com la hipertensió.