reggaeton en família

Kiko Rivera reuneix els seus germans en el vídeo de 'Sangre caliente'

Francisco, Cayetano i Chabelita apareixen amb ullals de vampirs

Kiko Rivera reuneix tots els seus germans en el videoclip ’Sangre caliente’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Kiko Rivera acaba d'estrenar el videoclip que acompanya el seu nou tema, 'Sangre caliente', en què també participen els seus no menys famosos germans, Francisco i Cayetano Rivera.

Els vincles familiars no s'acaben en els dos toreros, ja que en el rodatge també hi han col·laborat la germana i la cosina del DJ, Chabelita i Anabel Pantoja, totes dues molt conegudes pel gran públic arran de la seva participació en diversos programes de televisió i a haver-se prodigat a les pàgines de la premsa rosa.

EN UN LOCAL DE TATUATGES

Notícies relacionades

El clip, rodat a Dos Hermanas (Sevilla) a finals del 2015, en un local de tatuatges i en una prestigiosa discoteca de la zona, ha sigut dirigit per David Colina, de l'empresa Deckar Producciones, responsable al seu torn de projectes audiovisuals per a artistes urbans com Juan Magán i Henry Méndez, entre altres.

La seva discogràfica, Warner Music Latina, afirma que 'Sangre caliente' conjuga "reggaeton, electrollatí i moombahton" i aspira a reeditar l'èxit del tema previ 'Así soy yo', que va ser número 1 en descàrregues de cançons i va tenir 18 milions de reproduccions en les plataformes de 'streaming'.

Temes:

Kiko Rivera