ODA AL GLUTEN
#Breadfacing, tendència a l'alça a Instagram
Una jove de Brooklyn posa de moda refregar-se amorosament amb pans, pastissos i galetes
Una usuària anònima d’Instagram posa de moda el #Breadfacing, enfonsar la cara en pans i brioixos. /
Bread Face. #Breadfacing. Quedeu-vos amb aquests noms si voleu estar a l'última. De l'altra banda de l'Atlàntic arriba una nova tendència per als amants de deixar les seves fotos i vídeos a Instagram. Ara la nova tendènciae és refregar-se la cara amb una barra de pa, submergir la galta en la part més tendra d'una magdalena, olorar un brioix...
No és cap broma, es tracta d'un verdader afecte, d'una atracció fins i tot sexual, diuen alguns.
La tendència la va crear fa sis mesos una usuària anònima, de qui només se sap l'edat, 27 anys. Amb el nom Bread Face, va obrir un compte a Instagram en què va penjant vídeos del seu 'amour fou'. A alguns els pot semblar una tonteria, potser una bogeria, però aquest cant al cereal ja ha superat els 40.000 seguidors. I la xarxa està plena de fans i imitadors que també mostren les seves 'relacions' amb els derivats del blat i la civada.
"ENTRAR EN LA MENT DEL PA"
En una entrevista amb 'The Guardian', la jove de Brooklyn creadora d'aquest inquietant ritual ha explicat com se li va ocórrer la idea: "Vaig pensar que algú més podria disfrutar amb això a internet, així que ho vaig gravar". Era una cosa que li va sortir del seu cervell, assegura: "Només vaig pensar que em faria sentir bé, així que ho vaig fer". "Volia entrar en la ment del pa" (sic).
La setmana passada 'The New York Times' també va informar del tema. I la massa va començar a créixer i a créixer. Ara la bloguera confessa que està superada i diu que sent "ansietat" davant tanta notorietat. Fins i tot, comenta, diu que té por d'aventurar-se fora del seu apartament els caps de setmana.
L'experiment va començar amb la compra de tres tipus de pa: de blat, de panses i amb canyella i sèsam (els panets per a hamburgueses). També ha experimentat amb els pans de motllo integrals. Va començar amb dues llesques en les quals va ficar la cara, com si fos un embotit humà.
L'experiència va ser total: "El pa era fresc i es va amotllar a la meva cara enganxada a ell. Se sentia net contra la meva pell. Va ser sorprenent, refrescant, com posar la cara sobre un coixí fresc".
Notícies relacionadesAquí teniu altres exemples de bojos pel #Breadfacing:
Your Bowie tribute is great, really, but @AllisonPDavis wrote the best thing you'll read today. On breadfacing: https://t.co/RVXMpO5VPP
— Taffy Brodesser-Akner (@taffyakner) 11 de enero de 2016
Tot i que s'ha de dir que aquesta tendència cereal també ha recollit algunes crítiques:
#breadfacing ist was fürJapaner. Bayern machen #breaddumplingfacing pic.twitter.com/GAaODzytrC
— PULS (@puls_br) 8 de enero de 2016
- Estat dels embassaments avui, 5 de maig, a Catalunya: Sau, Foix, Susqueda i la resta de pantans
- Previsió del Meteocat Catalunya activa avisos grocs i taronges davant les fortes pluges previstes per a aquesta setmana
- Torna el mític Tren Granota
- Bancs Confirmat pel Banc d’Espanya: aquests són els motius pels quals poden bloquejar-te el compte
- BCN reobrirà una casa modernista per a concerts de música clàssica
- TELEVISIÓ I MAS Una espècie en extinció
- Barcelona, protagonista La ciberseguretat creix i busca talent a Catalunya
- Ciclisme Vos obsequia la Vuelta amb un triomf de prestigi a Sant Boi
- TRIOMF A MONTILIVI L’immortal Stuani ressuscita el Girona, que fuig del descens
- El protagonista Marcus Thuram, el nen de la Barça Escola