INCIDENT EN UNA ESCOLA

Un atac d'un eixam d'abelles deixa almenys 32 ferits a Mèxic

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / CIUTAT DE MÈXIC

Almenys 32 persones, 26 alumnes i 6 professors d'una escola de primària, han resultat ferits després de patir un atac d'un eixam d'abelles a Mèxic, segons el cos de Bombers.

Segons Sebastián Moreno, director dels bombers de Pachuca, al departament d'Hidalgo, l'atac s'ha produït a la localitat d'Huixmi quan els escolars i els mestres estaven al pati durant l'esbarjo del col·legi de primària Ignacio Zaragoza.

Els menors atacats tenen entre 6 i 12 anys i han estat ingressats d'urgència per picades en bona part del cos als hospitals de la ciutat, segons informa el diari mexicàEl Universal.

Un gos dàlmata mort per les picades

A més de les persones, les abelles també han picat diferents animals entre els quals figura un gos dàlmata, que segons el seu propietari, ha mort als pocs minuts de l'atac.

Notícies relacionades

Quan l'eixam ha arribat, segons Moreno, es trobaven uns 130 escolars al pati del col·legi mentre pares i mestres celebraven a l'interior una junta educativa.

Segons la premsa local, a la zona han arribat diversos cossos de rescat, fet que ha provocat una gran alarma entre els habitants de la ciutat.

Temes:

Animals Abelles