Esdeveniment destacat

EL PERIÓDICO acull la segona edició dels premis eWoman

El pròxim 31 de maig se celebrarà per segona vegada a la seu d’aquest mitjà una jornada que busca posar en relleu el lideratge femení en l’entorn digital i tecnològic

EL PERIÓDICO acull la segona edició dels premis eWoman
1
Es llegeix en minuts

Reconèixer i visibilitzar el talent i el lideratge femení al nostre país. És l’objectiu d’eWoman, un esdeveniment organitzat per Prensa Ibérica des de fa sis anys a diverses ciutats espanyoles. El 31 de maig se celebrarà a la seu d’EL PERIÓDICO, a la Gran Via de l’Hospitalet, la segona edició portada a terme a la demarcació de Barcelona. Un acte que comptarà amb el suport de CaixaBank i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

La jornada comptarà amb la participació de diverses dones que explicaran en primera persona les seves experiències i la seva trajectòria professional en l’entorn digital i tecnològic. Una manera de visibilitzar-les i crear referents perquè les seves vivències serveixin d’inspiració per a les més joves. La directora comercial de Red Barcelona de CaixaBank, Cristina Fabregat, que treballa a l’entitat des de fa gairebé dues dècades; la cofundadora de l’empresa tecnològica Fibracat i directora del canal televisiu Fibracat TV, Meritxell Bautista, i la directora de Salut, Seguretat i Emergències de Seat, Patricia Such. Totes elles seran les protagonistes d’un esdeveniment que inaugurarà l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i que clausurarà la directora adjunta d’EL PERIÓDICO, Gemma Martínez.

Notícies relacionades

A més, Usoa Arregui, de l’equip de Cambyo, s’encarregarà de portar a terme una sessió de ‘coaching’ sobre lideratge i sobre com arribar als objectius que ens proposem. Per culminar l’esdeveniment, es farà entrega dels guardons: el premi Trajectòria Professional by CaixaBank i el premi eWoman Igualtat. Dues distincions que promouen la igualtat i el progrés a través de les experiències de dones que destaquen en els seus sectors professionals gràcies a la seva dedicació incansable. Amb aquest esdeveniment, Prensa Ibérica vol reunir dones de l’àmbit de l’economia i el món empresarial i científic per impulsar el talent femení i visibilitzar l’esforç d’aquestes dones emprenedores per continuar creant referents en el món empresarial.

Els assistents poden inscriure’s a l’acte a través del següent enllaç.