Cita destacada

eWoman, així va ser l’esdeveniment que reconeix el talent femení

Dijous passat, 4 de novembre, es va celebrar a la seu d’EL PERIÓDICO l’esdeveniment eWoman, dedicat a visibilitzar el treball de dones empresàries

eWoman, així va ser l’esdeveniment que reconeix el talent femení
1
Es llegeix en minuts

L’empresària Marta Vidal, directora del celler Vallformosa; Carme Sabrí, economista i directora de Recursos Humans de la direcció territorial de Barcelona de CaixaBank; Montse Pujol, arquitecta tècnica i directora general de PMP Prêt-À-Porter Cases; l’enginyera Meritxell Gimeno, directora general de Draco Systems; Clara Lapiedra, fundadora i CEO d’Aula Magna Business School, i la Doctora Aïda Pujol, embriòloga i directora de laboratoris de CIRH. Aquestes sis dones van ser les protagonistes el 4 de novembre en l’esdeveniment eWoman, organitzat per Prensa Ibérica amb l’impuls de CaixaBank, el patrocini de PMP Prêt-À-Porter Casas i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i amb la col·laboració de CIRH. 

La cita es va celebrar dijous passat al matí, on es van congregar aquestes dones de l’àmbit de l’economia, el món empresarial i la ciència. L’objectiu d’aquests reconeixements, que ja han recorregut nombroses ciutats de tot el territori nacional, és impulsar el talent i el lideratge femení.

El moment més emotiu de la cita va arribar amb l’entrega dels reconeixements eWoman. Els guardons promouen la igualtat i el progrés a través de les experiències de dones que destaquen en els seus sectors professionals gràcies a la seva dedicació incansable. 

Notícies relacionades

La guanyadora del Premi eWoman Trajectòria Professional by CaixaBank, que va ser entregat per Carme Sabrí, directora de RRHH de la Direcció Territorial de Barcelona de CaixaBank, va ser per a Elisabeth Stampa, consellera delegada de l’empresa farmacèutica Medichem. 

L’altre guardó de l’edició barcelonina dels eWoman, el Premi Emprenedoria by PMP Prêt-À-Porter Casas va ser entregat per Montse Pujol, Directora general de PMP Prêt-À-Porter Casas. La guanyadora del reconeixement a les emprenedores va ser Carlota Pi, la fundadora de l’empresa d’energia renovable Holaluz. 

Temes:

eWoman Dones