Quan res és impossible

La felicitat com a clau de l’èxit professional

«Les oportunitats deambulen de manera estranya i és important ser sensible, perquè arriben no se sap quan ni d’on»

Marta Vidal

CEO de Vallformosa. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i Executive MBA a Esade. Amb 33 anys va assumir la direcció del celler Vallformosa de Vilafranca del Penedès.

La felicitat com a clau de l’èxit professional
1
Es llegeix en minuts

Aquesta vitalista i positiva economista, de llarga trajectòria al mercat bancari i financer malgrat la joventut, ha explicat que va assumir amb 33 anys la direcció general de Vallformosa, amb l’objectiu, gens fàcil, de conduir el negoci tradicional dels cellers cap a un model professionalitzat, transparent i amb capacitat de connectar amb el consumidor. Ho ha aconseguit, i d’això donen fe els guardons d’aquest reconegut celler del Penedès. Una de les claus d’aquest èxit, segons Vidal, és que creu fermament que «res és impossible».

 Ha parlat en l’esdeveniment eWoman sobre dubtes en la joventut, des de què estudiar a on treballar i de com ha hagut de reaprendre tot l’après una vegada que s’ha hagut d’enfrontar a la realitat laboral. La seva trajectòria professional és plena d’experiències envejables i sempre ha ocupat càrrecs directius, com explica, possiblement a causa que sempre es manté atenta, sensible al que és nou, acceptant com a part de la felicitat el que la vida li porta. Afirma que només si ets feliç tindràs èxit professional, una actitud que fa equip i fa futur.

Se sent orgullosa de les persones que són al seu voltant (familiarment i professionalment), dels homes intel·ligents que entenen el paper de les dones en la companyia i dels qui saben aprofitar la potencialitat de les dones. Valora intensament haver aconseguit connectar amb els viticultors de la zona, que són els que saben les millors tècniques i receptes del bon vi.

Notícies relacionades

Va néixer en un dels racons més petits de Catalunya d’allà a Nova York, passant per Madrid o Barcelona. Ha après molt dels que l’han qüestionat pel fet de ser dona i, sobretot, de ser una dona jove.

Segueix fidel a la creació d’equips mixtos, a la sensibilitat i gestió de valors, en què la intel·ligència emocional i la flexibilitat s’ha convertit en la seva arma diària preferida.

Temes:

eWoman