XOC DECISIU CONTRA ESLOVÀQUIA

Luis Enrique: «¿Dimitir si ens eliminen? ¿Estàs de broma? Si penso a renovar»

  • «Donada la situació actual, em conformo a passar», admet el tècnic asturià

  • Espanya depèn de si mateixa per accedir als vuitens de final de l’Eurocopa

Luis Enrique: «¿Dimitir si ens eliminen? ¿Estàs de broma? Si penso a renovar»

@SeFutbol

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Espanya depèn de si mateixa per arribar als vuitens de final de l’Eurocopa. Fins ara, la selecció de Luis Enrique no ha sabut guanyar cap dels dos primers partits del torneig. Va empatar en el debut contra Suècia (0-0). I va empatar també contra Polònia (1-1). Necessita una victòria l’equip de Luis Enrique, més qüestionat que mai, sense dependre així del que passi en l’altre partit del grup, que enfronta Polònia contra Suècia.

«¿Dimitir si ens eliminen?», es va preguntar sorprès Luis Enrique en la tradicional entrevista amb ‘Deportes Cuatro’, prèvia a la roda de premsa que oferirà aquesta tarda a Sevilla. «¿Estàs de broma?», li va demanar sorprès al periodista. «Si estic pensant a renovar, ¡imagina’t!», va afegir l’asturià, convençut que la selecció podrà arribar als vuitens de final de l’Eurocopa.

«Luis Enrique va néixer optimista i morirà optimista»

Luis Enrique, seleccionador espanyol

No ha volgut, no obstant, ser tan rotund com ho va ser en la prèvia del duel davant la selecció polonesa quan va anunciar que jugarien «Morata i 10 més». Ara, Luis Enrique ha sigut més prudent. «Potser sí i potser no», ha dit quan li han preguntat al seleccionador si faria canvis en l’onze inicial per enfrontar-se a Eslovàquia. «Luis Enrique va néixer optimista i morirà optimista»

«Estem molt bé, preparats. ¿Per demà? Qualssevol dels 24 que esculli estan preparats. ¿Autocrítica? Han sigut dos partits en els quals hem sigut molt millors que el rival, però ens ha faltat la guinda del gol, això és el més important», ha indicat. «En la situació en què som nosaltres, si passem ja em conformaria. Espero obrir la llauna al més aviat possible».

Notícies relacionades

En aquest sentit, el tècnic ha indicat que està treballant amb el millor grup possible. «Sens dubte, és més, em quedaria concentrat 30 dies més», ha dit l’asturià, que al ser preguntat sobre les crítiques de Van der Vaart, l’exjugador de la selecció neerlandesa, al joc d’Espanya ha sigut contundent: «De primer tinc indiferència».

No ha volgut demanar res a l’afició espanyola. Ni tampoc a la que acudirà aquest dimecres a La Cartuja. «L’afició necessita que li donem els estímuls necessaris. No se li ha de demanar, se li ha de donar», ha comentat el seleccionador, convençut que serà als vuitens de final de l’Eurocopa.