‘MATCH BALL’ CONTRA ESLOVÀQUIA

Azpilicueta: «És un cara o creu, però tenim experiència en situacions difícils»

Azpilicueta: «És un cara o creu, però tenim experiència en situacions difícils»
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

«Cap selecció guanya l’Eurocopa abans de començar. Ara vivim un cara o creu, però tenim experiència en situacions difícils». Als seus 31 anys, César Azpilicueta va aixecar la Champions com a capità del Chelsea, però encara no ha jugat ni un sol minut en aquesta Eurocopa. «En altres ocasions s’han viscut casos així i s’han guanyat Eurocopa i Mundial», ha recordat el defensa, convertit en un dels portaveus de la selecció amb més energia en el seu missatge.

«Nosaltres hem de guanyar el partit, no ens serveix res més. Guanyant podem passar com primers o segons», ha dit el jugador navarrès, un dels vuit que encara no han debutat en el torneig juntament amb Busquets, que ho farà aquest dimecres contra Eslovàquia en el tercer, últim i decisiu partit del torneig. «No podem donar-nos per vençuts, això és molt llarg, hem de remar tots en la mateixa direcció», ha dit el capità del Chelsea.

Notícies relacionades

«Dimecres hem de demostrar en cada pilota, en cada disputa, que volem ser en la fase següent. És una ocasió única jugar una Eurocopa al nostre país, al costat de la nostra afició», ha dit Azpilicueta, convençut que la selecció ressorgirà. «Aconseguirem que aquest grup millori».

No dubta de la seva selecció. «Per descomptat que tenim equip per guanyar Eslovàquia. Quan vens de dos empats és normal que l’estat d’ànim no sigui el millor. Per això, ho hem de canviar», ha afirmat el jugador del Chelsea. «És a les nostres mans».