DE NOU, A LA INFERMERIA

Dembélé, lesionat, s’acomiada de l’Eurocopa

  • Deschamps perd el davanter blaugrana, que amb prou feines va jugar mitja hora al tram final del duel amb Hongria

  • La federació francesa no dona encara el temps de baixa, però podria estar entorn dels dos mesos de baixa

Dembélé, lesionat, s’acomiada de l’Eurocopa
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

S’ha acabat l’Eurocopa per a Ousmane Dembélé. Ha durat poc. Tot just dos partits. I tan sols 31 minuts dels 180 possibles. Però al duel contra Hongria (1-1), en el qual havia sortit des de la banqueta, es va lesionar el davanter del Barça. Ja va haver de demanar el canvi abans fins i tot que s’acabés, conscient que el problema físic era greu.

Tan greu que els metges de la selecció francesa, que encara no han determinat el període de baixa que haurà d’estar Dembélé, tot i que podria oscil·lar entorn dels dos mesos, es van posar en contacte amb els seus col·legues del Barça. Abans, havien xerrat els doctors gals amb Didier Deschamps, el seleccionador, per certificar la sortida de la concentració del davanter.

Pateix una lesió muscular al tendó rotular, però ni la federació ni tampoc el jugador han volgut precisar l’abast real d’aquesta nova molèstia física. Les proves mèdiques a les quals va ser sotmès diumenge passat a un hospital de Budapest van certificar l’adeu oficial de Dembélé.

«El temps de recuperació és incompatible amb la seva permanència a la plantilla», s’ha limitat a informar la federació gal·la després de descartar-ho per a la resta de la plantilla.

Amb el futur en joc

Notícies relacionades

Arriba aquesta lesió per a Dembélé en un altre mal moment. No només perquè es perd l’Eurocopa on s’havia convertit en el davanter de reserva utilitzat per Deschamps després del trio titular format per Mbappé, Benzema i Griezmann. Se’n va del torneig just ara que el Barça està debatent el seu futur.

Acaba contracte el jugador el pròxim 30 de juny del 2022. I el club ho té clar: o renova, però en condicions molt més baixes a nivell de salari, o el posaria al mercat per intentar obtenir algun tipus de recurs econòmic, assumint, això sí, que és impossible recuperar una bona part dels 105 milions d’euros més 40 en variables que va desemborsar el Barça l’estiu del 2017.