Actualitat blanc-i-blava

L’Espanyol vol volar alt davant el Cadis

  • L’equip periquito persegueix la tercera victòria consecutiva a casa després de batre l’Alabès i el Madrid.

  • «Li donem moltíssima importància al partit per prolongar les sensacions», diu Vicente Moreno

L’Espanyol vol volar alt davant el Cadis

RCDE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

L’inici dubitatiu de l’Espanyol en el seu retorn a Primera pot quedar totalment oblidat si el quadro periquito aconsegueix aquest dilluns (21.00 hores) el seu tercer triomf consecutiu a casa. Seria la millor manera de festejar l’esperada obertura de l’RCDE Stadium al 100%. Després de tombar l’Alabès (1-0) i viure un moment explosiu davant el Madrid (2-1) arriba a Cornellà el Cadis, un rival propici per prolongar l’escalada.

Amb només una derrota en els últims quatre partits (una caiguda esperada al Pizjuán), el conjunt de Vicente Moreno ha sabut capgirar un començament complicat també propiciat per la duresa del calendari. Amb el Cadis s’obre un tram més amable que tindrà continuïtat amb l’Elx, Athletic, Getafe i Granada, cinc adversaris per volar alt abans del derbi contra el Barça al Camp Nou.

Horari desagradable

No hi ha hagut gaire fortuna en l’horari escollit per al duel, ja que els partits dels dilluns a la nit mai són un reclam per a l’afició, però l’excel·lent imatge oferta davant el Madrid i el final de les restriccions hauria d’animar la combativa inflada periquita.

«Li donem moltíssima importància al partit per donar-li continuïtat a les sensacions. Hi ha molts arguments per trobar la motivació», va assegurar el tècnic, que va exigir als seus homes la mateixa resposta que en el xoc contra els blancs.

Elogis al rival

Notícies relacionades

El Cadis, lògicament, no és el Madrid, però sempre complica les coses amb Álvaro Cervera a la banqueta. «És un equip de Primera en majúscules. He coincidit amb el seu entrenador en diferents categories i li dono molt valor. Haurien de posar-li una estàtua a Cadis», va afegir el preparador valencià, que no podrà comptar amb l’albanès Kedi Bare, lesionat amb la seva selecció. Puado continua de baixa i Aleix Vidal arriba amb cotó fluix. El contrapunt el posa Yangel Herrera, que podria estrenar-se en una convocatòria.

L’equip es troba en una dinàmica ascendent que desitja mantenir. «Estem en aquesta recerca de l’excel·lència que mai arriba però que és contínua», va proclamar Vicente Moreno, obsessionat a evitar la relaxació d’un Espanyol que no pot ensopegar si vol mirar cap amunt. «Per a nosaltres no és cap trampa. Coneixem el Cadis perfectament. L’any passat van guanyar el Barça i el Madrid. Sabem el que tenim davant», va concloure el tècnic.

Temes:

Espanyol