El Dortmund torna a posar a prova el PSG

El Dortmund torna a posar a  prova el PSG

EP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Borussia Dortmund i el Paris Saint-Germain competeixen avui al Signal Iduna Park (21.00) en la primera cita de semifinals amb la vista posada a Wembley. Els alemanys voldran mantenir la seva condició d’invictes com a locals en la competició i obtenir avantatge de cara a la tornada a la capital gal·la, mentre que el bloc de Luis Enrique vol celebrar el títol de Lliga amb la seva tercera victòria consecutiva a domicili a Europa.

Alemanys i francesos es tornen a veure les cares per tercera vegada aquesta temporada en la Champions –van ser rivals en la fase de grups, empat (1-1) a Alemanya i victòria dels francesos (2-0) al Parc dels Prínceps–, aquesta vegada en una ronda molt més avançada del torneig i a tan sols dos partits de poder ficar-se a la gran final de l’1 de juny.

Notícies relacionades

Mutació francesa

L’anell de favorit recau en el quadre parisenc, malgrat que en la fase de grups, el liderat del grup de la mort se’l va acabar emportant el Dortmund. El PSG ha canviat molt des del 13 de desembre, quan es va tancar la lligueta. En poc més de quatre mesos, els parisencs han passat d’acabar demanant l’hora a Alemanya per aconseguir el passi a vuitens a ser campions de la Ligue 1 tres jornades abans del final i a estar a dos partits de jugar la seva segona final en la màxima competició continental de clubs.