tennis

Nadal sembra dubtes sobre la seva participació a Roland Garros pel seu estat físic

El tennista balear reconeix que actualment no es veu per competir a París, però que jugarà al torneig de Madrid «per motius emocionals».

Nadal sembra dubtes sobre la seva participació a Roland Garros pel seu estat físic

daniel gómez alonso

1
Es llegeix en minuts

Tot just 24 hores abans de tornar a jugar al Mutua Madrid Open, Rafael Nadal va fer saltar les alarmes, si és que en algun moment durant aquests últims mesos s’haguessin arribat a apagar. El balear, que torna al torneig de la capital després de la seva absència el 2023, va assegurar en una roda de premsa que la seva presència a Roland Garros no està garantida i que tot dependrà del procés de posada a punt que va començar fa una setmana a Barcelona amb la vista posada a arribar en condicions de competir a París, on també se celebrarà el torneig de tennis dels Jocs Olímpics.

Notícies relacionades

«No és un procés cap amunt en línia recta, jo ho intentaré sense mirar de confondre ningú. No sé què passarà les setmanes vinents, jo lluitaré per intentar jugar a París i si es pot, es pot, i si no, no es pot. No jugaré a Roland Garros si estic com avui, només hi jugaré si estic capacitat per competir. Em donaré les oportunitats per intentar que això passi. No s’acaba el món amb Roland Garros, tot i que ha sigut el torneig més important», va explicar el guanyador de 22 Grand Slams, que va rebaixar les expectatives respecte a la seva participació a Madrid.

«Crec que és difícil dir què és l’idoni per a mi. Seria jugar i competir amb poca limitació; tot i que perdi demà, si no tinc limitació estaria content», va dir Nadal, que va donar per fet que és davant els seus últims partits com a professional al torneig espanyol de més rang. «Amb la meva mentalitat potser no sortiria a jugar demà, però hi ha moltes coses que es barregen i em porten a jugar per motius emocionals».