L’Espanyol es desespera contra l’Andorra de Piqué

Acción durante el partido entre el RCD Espanyol y el Andorra

Acción durante el partido entre el RCD Espanyol y el Andorra / RCD Espanyol

2
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Com un empat pot tenir un gust tan diferent. Per a l’Andorra, que necessita assegurar-se la permanència, la visita a Cornellà li va acabar sabent a poc. Va estar molt per sobre d’un Espanyol que no va aconseguir imposar-se a un rival massa per sota a la taula. Per a l’equip blanc-i-blau, veient el partit, va ser un regal. L’1-1, que no deixa ningú content, va ser una declaració d’intencions del conjunt visitant contra un Espanyol que aspira a pujar a Primera, però que ha de pujar de marxa per aconseguir-ho.

L’Andorra de Gerard Piqué –present a l’estadi– va desembarcar a l’Stage Front Stadium sense res a perdre i tot per guanyar. El conjunt de Ferran Costa va sortir al camp amb el ganivet entre les dents. En territori hostil, també pel passat del seu president i amo amb el Barça, es van escoltar alguns xiulets. Grata simfonia per a les seves orelles, com va dir més d’una vegada Piqué. Davant el guió esperat, es va revolucionar l’Andorra.

L’Espanyol, eixelebrat, es va desubicar encara més quan Nico Melamed va ser substituït al minut 25 al caure lesionat. Els blanc-i-blaus van cedir la batuta del partit a l’Andorra, que després d’encadenar dues accions a prop de la seva àrea va trobar un Iván Gil inspirat. En va perdonar una, però no ho va fer a la segona. Per l’interior de la cantonada de l’àrea, va fer lliscar la pilota amb l’interior de la bota esquerra per superar Joan García.

Notícies relacionades

El segon temps, no obstant, va ser més còmode per a l’Espanyol. El conjunt de Luis Blanco Garrido, en absència del sancionat Manolo González, va canviar el tempo. Va recuperar el comandament del duel i amb poc va acovardir l’equip visitant. Omar El Hilali va enviar la pilota a l’interior de l’àrea. Va anar superant línies fins que va arribar a les botes de Martin Braithwaite. El davanter danès va rematar a plaer.

Després del gol de la igualada, el partit es va tornar boig. Va ser un partit caòtic. Malgrat els esforços dels dos conjunts i a un penal reclamat per l’Espanyol en el temps afegit per empenta a Gragera del qual ni l’àrbitre ni el VAR van voler saber-ne res, el partit va finalitzar en taules. Tant l’Espanyol, cada vegada més desesperat, com l’Andorra, hauran de continuar remant.