Crida per omplir Montjuïc

Les jugadores del Barça esperen treure a l’estadi olímpic un resultat, en l’anada de dissabte contra el Chelsea, que les acosti a la final de San Mamés. «L’escalf que puguem sentir de la gent serà clau», diu Salma.

Crida per omplir Montjuïc

LAIA BONALS

2
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Montjuïc obrirà altra vegada les portes aquest dissabte i tornarà a sonar l’himne de la competició europea. Ho farà en la seva versió femenina. Les culers inicien el tram final del camí cap a la final de Bilbao del 25 de maig. Per aconseguir el passi, no obstant, encara els queden dos partits rocosos. El Chelsea, primer a Montjuïc i després a Stamford Bridge, vol revertir la dinàmica.

"Ara han d’apostar per nosaltres, som aquí, lluitant. Tenim una afició impecable i sé que no fallarà, que vindrà", anima la portera Cata Coll. "Esperem que la gent, després d’això d’ahir [l’eliminació de l’equip masculí contra el PSG] tingui encara més ganes de tenir alguna alegria. És el que nosaltres volem. Tenim ganes que arribi dissabte i que hi hagi un bon ambient. Només hem jugat a Montjuïc una vegada [el clàssic contra el Madrid, 5-0] i no ens va anar gens malament, tant de bo es pugui repetir", va afegir Mariona Caldentey hores abans de l’envit.

Davant hi haurà ni més ni menys que el Chelsea. Serà la tercera vegada que es vegin les cares en competició europea. Les dues anteriors van caure de la banda blaugrana. No obstant, la plantilla no es confia. "Serà un partit competitiu i molt dur. Tenen futbolistes de classe mundial", va sentenciar Keira Walsh, que les coneix bé de la seva etapa al Manchester City. "Això és la Champions, així que crec que vindran amb una mentalitat diferent. No estaran pensant en els títols que han perdut en les últimes setmanes. Però sí, pot ser que estiguin més motivades. A més, com que l’entrenadora se’n va [Emma Hayes marxarà a entrenar la selecció dels Estats Units], segur que voldran aconseguir un bon resultat", afegeix.

Notícies relacionades

"Tenen coses diferents de les de l’any passat, però el bloc no deixa de ser el mateix", va radiografiar Mariona Caldentey. "Segur que tenen ganes de revenja. Serà un partit molt igualat i amb una intensitat molt alta, que és el que proposa el Chelsea sempre, amb molts duels. Tant de bo el resultat pugui ser el mateix que el de l’any passat", va afegir la balear, que està pendent de renovar, però encara no ha pres una decisió.

Amb el partit de tornada a Stamford Bridge, Montjuïc serà clau. Fins ahir s’havien venut unes 30.000 entrades per al partit (13.30 h, DAZN i TV3). "Nosaltres tenim clar que l’objectiu és treure un bon resultat a Montjuïc. I el suport de l’afició i l’escalf que puguem sentir de la gent serà clau", va concloure Salma Paralluelo, una entre les futbolistes que s’han convertit en claus per a aquest Barça.