futbol

Esgotades les entrades de la UEFA per a la final femenina de la Champions

Esgotades les entrades de la UEFA per a la final femenina de la Champions

LAIA BONALS

1
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

San Mamés estarà a rebentar per a la final de la Champions femenina. Ahir es van posar a la venda les entrades per a la gran final del 25 de maig que pertanyen a la UEFA. Les 18.000 entrades, de quatre categories diferents, es van vendre en menys d’una hora.

El preu de les entrades més baix per presenciar l’esdeveniment més important del futbol femení de clubs és de 15 euros, amb entrades premium disponibles per 45 euros. La xifra dependrà de la zona en la qual s’adquireixi la localitat. Les premium costen 45; les de categoria 1, 25; les de categoria 2, 20 € i les de categoria 3, 15. Les 18.000 de la UEFA estan totes esgotades.

Notícies relacionades

El procés de compra permetia triar la categoria de preu i partint d’això seran assignats els seients 10 dies abans que es jugui la final. Totes les entrades són numerades. L’assignació dels seients es genera per operació de compra, totes les entrades de la mateixa compra estaran juntes així com aquelles comprades amb la mateixa adreça electrònica.

El següent pas de venda d’entrades es produirà quan es coneguin els finalistes, a través de les webs d’aquests clubs. També s’espera que, a mesura que es vagi acostant la data, es posin a la venda més tiquets corresponents a les entrades que té assignades la UEFA per a compromisos que es vagin alliberant.