L’inici del Mundial de MotoGP

Gresini homenatja Marc Márquez amb una cabra

Als millors se’ls sol qualificar de GOAT, sigles de ‘Greatest of All Time’ (el millor de tots els temps). I ‘goat’, en anglès, vol dir també cabra. L’equip del desaparegut campió Fausto Gresini, avui en mans de la seva viuda, Nadia Padovani, va tenir ahir un detall divertit amb la seva nova estrella.

Gresini homenatja Marc Márquez amb una cabra
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’arrencada del Mundial de MotoGP, aquest cap de setmana, al circuit de Losail, a Doha, la capital de Qatar, està provocant una multitud d’interpretacions i, sobretot, molts punts calents per convertir el primer gran premi de l’any en un autèntic esdeveniment, no només per la seva rellevància competitiva sinó també per la quantitat de grans campions que es donen cita a lagraella de sortida de la màxima categoria.

Marc Márquez, a qui molts ja consideren el millor pilot de tots els temps, qualificat per la crítica italiana com Il Cannibale, ha rebut també el sobrenom de GOAT, és a dir Greatest Of All Time, el millor de tots els temps en anglès. És cert que el qualificatiu, aquest monstruós i cridaner sobrenom, va sorgir per reconèixer el geni i la vàlua de l’impressionant Michael Jordan. És evident que també es va afegir a figures com Leo Messi, LeBron James o Tiger Woods o, mirant més enrere, al no menys apoteòsic Muhammad Ali, una autèntica llegenda i mite de la boxa, de l’esport i de la vida.

Arribat el primer cap de setmana del Mundial, l’equip de Nadia Padovani, la viuda del campió Fausto Gresini que ha heretat no només la seva escuderia, sinó el seu esperit familiar i competitiu, ha volgut homenatjar, i qui sap si agrair, l’aposta que MM93 ha fet per un dels equips més modestos de MotoGP, amb la presència ahir, al traçat de Losail, d’una cabra (goat en anglès), que ha compartit simbolisme amb Márquez.

El gran dels Márquez, que ja s’ho passar de valent dimecres, al participar en jocs i entreteniments amb el seu germà Àlex al Lusail Winter Wonderland, es va sorprendre per la idea del Team Gresini i, sens dubte, va agrair el reconeixement malgrat que ell insisteix que, de moment, està lluny de tornar a recuperar la determinació que, fa quatre anys, el va fer mereixedor, en efecte, de ser considerat un autèntic GOAT.

"L’equip Gresini és un equip familiar, divertit, que dona moltes voltes a tot el que fa per respondre a aquesta actitud formidable i graciosa que ajuda a treure pressió a aquest món nostre que és tan complicat", va comentar Márquez després de saludar la cabra del team. "Em sembla que estan fent una història per a les nostres xarxes socials i, de sobte, m’he vist, sí, amb aquesta goat al mig de nostre pàdoc i m’ha semblat graciós. És formidable passar-s’ho bé abans que comenci el GP".

Notícies relacionades

Preparar-se per a tot

MM93, d’altra banda, va ser molt sincer al llarg de la xerrada amb els periodistes espanyols desplaçats a Doha. "Estic bé, amb moltes ganes, amb menys papallones a l’estómac que en els anys precedents i tot això per una senzilla raó: sé el pas que he fet, sé quins són els meus objectius aquest any i sé que m’he de preparar per a tot. I quan dic tot és per als dies bons, els dolents i els horribles. No m’estranyaria estar un dia an primera línia i, poc després, a la quarta o la cinquena. Primer m’he d’acostumar al meu nou rol, a la moto, al meu equip i, sobretot, reduir les expectatives. Sortiré a competir, a divertir-me i si puc quedar sisè, no quedaré setè. El més important és no entrar en pànic".

Temes:

Motos