Modric li amarga a Ramosla seva tornada al Bernabéu

Un gol del croat en el minut 80 va premiar la tenacitat del Madrid, que va doblegar el Sevilla i manté vuit punts d’avantatge sobre el Barça.

Modric li amarga a Ramosla seva tornada al Bernabéu

FERMÍN DE LA CALLE

2
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

On no arriba el futbol ho fa el talent. Luka Modric, al qual es dona per amortitzat al Bernabéu i el dorsal del qual portarà la temporada vinent Kylian Mbappé, va rescatar el Madrid fregant la llàntia i convertint un rebuig de la defensa sevillista en un gol que li treu a Ancelotti un pes de sobre en un partit verinós en el qual els jugadors de Quique van oferir un perfil seriós i fins i tot van tenir ocasions per treure un millor botí.

Va ser un partit amb ambient festiu, d’aquests que no agraden gens a Ancelotti, amb els homenatges a Sergio Ramos en la seva tornada al Bernabéu i amb el servei d’honor del madridista Ilia Topuria, el campió del món de l’UFC. Nou minuts va trigar Ramos a passar de llegenda a brivall. Els que va trigar a marcar el Madrid, per mitjà de Lucas Vázquez, en una jugada en la qual Nacho va tocar el turmell d’En-Nesyri prèviament i el gol va acabar sent revisat en el VAR. Ramos va liderar les protestes d’un Sevilla que al final va veure com el gol era anul·lat.

Era l’inici d’un partit més transcendent després de la golejada d’un Barça que se situava a cinc punts, a l’espera del que fessin Madrid i Girona. Potser en això va pensar Ancelotti quan va protestar Díaz de Mera a l’anul·lar el gol.

Lesió de l’àrbitre

Sense referents a dalt, el Madrid atacava en diagonals des de les bandes per Vini i Brahim, mentre Rodrygo s’associava per dins. Un atac de rondaires que Ramos i Bade controlaven amb suficiència. El partit transcorria travat, amb molta protesta i un Díaz de Mera que va perdre l’autoritat al quedar condemnat pel VAR en el gol de Lucas, cosa que els jugadors van aprofitar per mirar de condicionar les seves decisions.

Notícies relacionades

S’abraçava el Sevilla a l’empat i el Madrid s’encomanava a una genialitat que no arribava. La més clara en el primer temps va ser una puntada de Valverde que Nyland va treure amb una bona mà. Va començar la segona part més oberta amb un intercanvi de cops que va obrir una rematada amb la cama de suport de Valverde al pal. El Sevilla va respondre amb una ocasió clamorosa de Romero que va treure Lunin miraculosament.

I llavors Díaz de Mera, que portava una nit complicada, es va lesionar i va deixar el seu lloc al quart àrbitre. Carlos Fernández Cuervo va assumir el marró de dirigir un partit tens que va decidir Modric amb una altra obra mestra en el minut 80.