El València frena la bona ratxa del Barça de Grimau

Laprovittola va tenir a les mans el triple que hagués portat el partit a la pròrroga en un duel en què els blaugrana es van desfonar al final.

El València frena la bona ratxa del Barça de Grimau

Alberto Estévez / Efe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nico Laprovittola, tantes vegades celestial executor blaugrana, es va trobar que Satoransky li cedia la pilota que havia de portar el partit a la pròrroga. Sol darrere de la línia de tres, i sense que arribés cap ajuda defensiva, l’escorta argentí va veure com el cèrcol escopia la pilota amb el temps ja complert, confirmant-se així la derrota del Barça davant el València al Palau, la setena de la temporada per als de Grimau a la Lliga Endesa.

El Barça, que arribava al duel davant l’incòmode València confeccionat per Álex Mumbrú amb la moral pels núvols després d’enfilar dos triomfs en tres dies a l’Eurolliga (davant el Virtus Bolonia al Palau i a l’Estrella Roja a Belgrad), va veure així frenada la seva ratxa en un partit ajustat de principi a fi. De fet, els visitants van prendre el seu màxim avantatge de cinc punts a escassos dos minuts del final. En els moments determinants del duel, però, a l’equip de Grimau li va faltar frescor. De fet, abans de Laprovittola, Jabari Parker també va disposar d’un triple en l’últim minut que va llançar amb molt mala traça.

Notícies relacionades

Les bones xifres de Willy Hernangómez (16 +9) no van tenir reflex a la pista, penalitzant el Barça que Vesely (7 +3) només estigués 13 minuts en pista. El València, liderat per Ojeleye (17 punts) i Pradilla (15), va trobar un bon filó en l’últim tram de Jovic.

Laprovittola (1/7 en triples, -7 de valoració) podria haver canviat el guió. No va ser la seva tarda.