BÀSQUET

El Barça castiga un fràgil Granada

L’equip blaugrana, liderat per Satoransky i Willy, aconsegueix un triomf amb protagonisme final del filial

El Barça castiga  un fràgil Granada

EL PERIÓDICO

1

El Barça no va donar lloc a la sorpresa i va prolongar ahir el seu bon moment al vèncer per un clar 61-94 el Covirán Granada, que va perdre una ocasió d’allunyar-se de la zona de descens. L’equip blaugrana no va notar en cap moment les importants baixes d’Abrines, Vesely i Laprovittola.

Va començar el bloc de Roger Grimau entonat al ritme marcat per Satoransky i buscant molt Willy Hernangómez, arribant per davant al final del primer quart (16-19). El Granada es va mostrar massa erràtic i insistent en el tir exterior, el que va permetre la primera escapada blaugrana al marcador (21-30, m. 15), amb els visitants castigant molt per dins.

El nord-americà Cheatham, l’únic encertat de l’equip andalús, va sortir al rescat dels locals, tot i que els punts d’un letal Willy (12 al descans) i un parell de triples d’Oriol Paulí i Satoransky van permetre augmentar la renda dels culers (31-42, m. 18), que van arribar al descans amb 10 punts d’avantatge (32-42). La segona meitat va ser un festival defensiu i anotador del Barça, que va començar amb un punt més d’intensitat en camp propi i amb dos triples de Satoransky per deixar el partit molt encarrilat (32-50, m. 24).

El Barça, amb un joc molt coral i un bon repartiment de punts entre tots els seus jugadors, anotava amb molta facilitat davant la feble defensa local, fet que li va permetre deixar el xoc sentenciat amb un quart de marge (47-67).

L’últim acte, amb tot definit i sense cap mena de reacció local, només va servir perquè els dos tècnics donessin descans a alguns dels seus jugadors més importants i perquè el Barça augmentés encara més la seva renda, amb minuts i punts per als joveníssims Dame Sarr i Kasparas Jokucionis. Entre tots dos van anotar els 11 últims punts en 129 segons que van completar la sòlida victòria del Barça davant un rival massa fràgil..