Djokovic cau derrotat i torna a tenir molèsties al canell

El número u del món confia a estar bé per a l’Open d’Austràlia després de necessitar assistència mèdica durant un partit. 

Djokovic cau derrotat i torna  a tenir molèsties al canell
1
Es llegeix en minuts
El periódico

El tennista número u del món, el serbi Novak Djokovic, va caure derrotat ahir contra l’australià Alex De Miñaur (6-4 i 6-4) en el primer partit dels quarts de final de la United Cup que enfronta Sèrbia i Austràlia, un partit en què el serbi va tornar a necessitar atenció mèdica al canell dret. De Miñaur, número 12 del món, va estar encertat amb el servei i va poder doblegar en 94 minuts un Nole que no va disposar de cap oportunitat per aconseguir trencar la sacada del rival. A més, Djokovic tampoc va estar encertat amb el servei, guanyant només el 70% de primeres sacades i no arribant ni al 50% amb la segona.

Notícies relacionades

La pitjor notícia per al serbi va ser que els problemes de canell que arrossega des de l’inici de la temporada van tornar a aparèixer. El número u del món va haver de tornar a ser atès després del setè joc de partit pel fisioterapeuta, tal com li va passar en l’enfrontament contra Lehecka dimarts passat. Des d’aquest moment, malgrat que va continuar disputant el partit, es va poder veure que no estava còmode amb la seva dreta. "Espero que no sigui greu. Però sí, va passar en l’escalfament abans del partit. No és la primera vegada que m’enfronto a aquest tipus de circumstàncies en un nivell tan alt del tennis professional. Crec que estaré bé per a Austràlia", va apuntar Djokovic. El torneig comença el dia 14.

La d’ahir va ser la primera derrota de Djokovic a Austràlia des que va caure contra Hyeon Chung en els quarts de final de l’Open d’Austràlia del 2018.

Temes:

Hyeon Chung