El Reial Madrid renova Ancelotti fins al juny del 2026

L’esclat del ‘Brasilgate’ havia tancat qualsevol opció que Carletto acceptés la proposta per entrenar la ‘canarinha’

El Reial Madrid renova Ancelotti fins al juny del 2026

FERMÍN DE LA CALLE

2
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

El Reial Madrid va fer pública ahir la renovació de Carlo Ancelotti a la banqueta blanca fins al juny del 2026. Florentino Pérez deixa així lligada la continuïtat del tècnic italià, amb el qual havia coquetejat la Confederació Brasilera de Futbol (CBF) perquè es convertís en seleccionador de la canarinha.

Carletto sumarà quan conclogui el seu contracte cinc temporades a la banqueta blanca, en la qual compleix la seva tercera temporada en aquesta segona etapa com a tècnic madridista.

Com havia avançat aquest diari aquesta mateixa setmana, l’esclat del Brasilgate havia tancat qualsevol opció que Carletto acceptés la proposta brasilera "encarrilant la renovació pel Reial Madrid".

En les últimes setmanes, el Tribunal de Justícia de Rio de Janeiro va prendre la decisió d’apartar Ednaldo Rodrigues de la presidència de la CBF i va obligar a convocar eleccions en un termini de 30 dies. La raó és que Rodrigues va firmar al seu dia per anul·lar un acord a què es va arribar en l’Assemblea General de la CBF i canviar les regles per a les eleccions en l’entitat sense permís dels clubs. La justícia va declarar que l’acord al qual va arribar Rodrigues amb el Ministeri Públic no era legal perquè en el moment de la firma era president interí. I tot això va provocar el distanciament de l’entrenador i l’acostament a un Reial Madrid que veia amb bons ulls la renovació.

A més, se sumava, com va informar aquest mitjà, que mentre passava això, Davide Ancelotti, el fill i ajudant de Carlo, ha rebutjat algunes ofertes, com la que va rebre de l’Everton el gener passat per dirigir els toffees, tot i que llavors no tenia encara el títol d’entrenador, que va aconseguir aquest estiu.

La posició del seu fill

Segons la informació que manejaven els dirigents blancs, en les últimes setmanes el fill de Carletto "ha tornat a rebutjar ofertes perquè existeix interès de clubs d’Anglaterra i Itàlia, i fins i tot d’algun d’important de Turquia".

Notícies relacionades

Ancelotti es va pronunciar després de firmar la seva renovació: "Avui és un dia feliç. El Reial Madrid i jo continuem el nostre camí junts a la recerca de nous i més grans èxits. Gràcies a tots i ¡Hala Madrid!", va escriure en el seu compte oficial d’Instagram.

El mateix club blanc, en la seva pàgina web, va destacar els èxits aconseguits per Ancelotti tant en el conjunt blanc com en la seva extensa trajectòria a les banquetes, embutxacant-se 10 títols: dues Lligues de Campions, dos Mundials de Clubs, dues Supercopes d’Europa, una Lliga, dues Copes del Rei i una Supercopa d’Espanya".