El Reial Madrid tanca el 2023 líder després de guanyar a última hora a Vitòria

El Reial Madrid tanca el 2023 líder després de guanyar a última hora a Vitòria

Adrián Ruiz Hierro

1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

El de Mendizorrotza era un partit perpetrat amb nocturnitat i traïdoria per al Reial Madrid. Perquè als blancs no els va fer cap gràcia jugar a Vitòria dijous i a les 21.30 hores. Els d’Ancelotti pensaven liquidar l’últim compromís del 2023 abans per disposar d’algun dia més de vacances. Així que hi havia curiositat per veure si sortien esperonats per la ràbia o ensopits per la mandra de l’horari.

De sortida, Ancelotti va apostar per Kepa a la porteria. Lunin s’ha guanyat el lloc i l’italià l’ha premiat amb titularitats, però també ha anat ficant el bsac Kepa.

Tot va semblar torçar-se amb Nacho, quan va entrar Samu amb la planxa i li va trepitjar el turmell en el minut 53. Una entrada injustificable, i Díaz de Mera li va treure la groga. No obstant, el VAR va cridar l’atenció al col·legiat, que va confirmar que la improcedent entrada a l’alabesista era expulsió directa.

Notícies relacionades

Rodrygo va poder avançar els blancs en una cavalcada que va acabar amb xut amb la dreta ben a prop de l’escaire de Sivera. Luis García posava més cames i pulmons, però sense canviar la disposició tàctica amb substitucions d’home per home. Hi havia més grapa en les alternatives madridistes, però els minuts degotaven incessants i el Madrid es quedava sense temps.

I en el descompte del partit una centrada dins l’àrea en què Bellingham i Joselu van arrossegar quatre defenses, va permetre entrar tot sol Lucas i marcar el gol que permetia als madridistes tancar el 2023 com a líders de la Lliga, aprofitant l’empat del Girona a casa del Betis.

Temes:

Compromís